Політика
7 вересня 2020
Юрій Левченко: «Тищенко разом із Єрмаком продають прохідні місця в київському списку «слуг народу» за 150-200 тисяч доларів»
Журналісти зафіксували переписку народних депутатів від "слуг", яка чітко підтверджує факт торгівлі місцями в списках цієї партії.
news-image

Вже понад місяць політик, народний депутат України, Юрій Левченко розповідає киянам про те, як Микола Тищенко разом зі своїм кумом - Керівником Офісу Президента Єрмаком, продають прохідні місця в київському списку "слуг народу" за 150-200 тисяч доларів.

Про це політик пише на своїй сторінці у Фейсбук.

Так от, журналісти зафіксували переписку народних депутатів від "слуг", яка чітко підтверджує факт торгівлі місцями в списках цієї партії. Прочитайте все самі, але виокремлю один діалог двох нардепів-слуг. Мезенцева: "А як де наша квота гарантована" Нагорняк: "Маша, вона вже продана. Як тільки призначили кураторів, місцеві князки з баблом поїхали до них за прапорами", - пише Левченко.
 
 
До речі, коли нещодавно у мене були дебати з технічним кандидатом Кличка від "слуг" Іриною Верещук, то на моє пряме питання назвати хоча б першу трійку списку, який вона веде до Київради, вона не спромоглася назвати хоча б одне прізвище. Робіть висновки, шановні кияни", - додав політик.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.