Політика
9 вересня 2020
Андрій Пальчевський: Я зупиню знищення країни
Також Пальчевський пояснив навіщо вирішив йти в політику.
news-image

Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» заявив, що зупинить знищення країни.

Про це відомий політик сказав в інтерв'ю сайту «Обозреватель» .

Розумієте, за роки незалежності перед українською державою виникали різні виклики. Деякі з них були виключно штучними, інші - глобальні. Але є одна незмінна риса, яка об'єднує ці події. Люди, які виявляються у владі завдяки їм - це політики, далекі від того, щоб займати справжню державницьку позицію і робити сильні кроки. Вони дилетанти або злодії. Потрібно зупинити знищення країни. І я готовий це зробити », - відрізав він.

Також Пальчевський пояснив навіщо вирішив йти в політику.

Я в цьому впевнений (прим.ред. - що все можна змінити). Інакше б не йшов у політику. Все ще потрібно, щоб до влади в Україні прийшли професіонали зі стратегічним баченням і чистими намірами. Саме таких людей я і поєдную в рамках "Перемоги Пальчевського". Відразу хочу пояснити, чому я вставив своє ім'я в назву. Це означає, що я особисто відповідаю за результат. Я розумію, що потім сховатися не вийде », - завершив лідер політсили« Перемога Пальчевського ».

Нагадаємо, нещодавно Андрій Пальчевський виступив проти капітуляції України. 1 липня Андрій Пальчевський зареєстрував політичну партію «Перемога Пальчевського».

Вибори до місцевих органів влади відбудуться 25 жовтня 2020 р.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також:Андрій Пальчевський: Еліта розграбувала всю інфраструктуру країни