Війна
11 вересня 2020
Як батальйон «Донбас» на тушонку обдурили. Розповідь Семена Семенченко
Слідкуйте за каналом, щоб побачити першими. В ефірі Семен Семенченко розкаже те, що ніколи раніше не було озвучено.
news-image

Вже сьогодні ввечері на youtube Єдність вийде ексклюзивне інтерв'ю з Семеном Семенченком, командиром 2-го Батальйону спеціального призначення «Донбас», народним депутатом України 8 скликання, у форматі програми "Ти/Ви" з Сергієм Савінцевим.

Слідкуйте за каналом, щоб побачити першими. В ефірі Семен Семенченко розкаже те, що ніколи раніше не було озвучено.

Цікавим моментом в інтерв'ю була історія про тушонку і Філарета. Семен Семенченко розповів:

В 2015 році ми були біля Дебальцево. Я, в якості народного депутата, взяв на себе командування батальйоном і ми брали участь в штурмі Вуглегорська. Коли ми туди висунули б, я зайшов на сайт "Української правди" і прочитав про те, що Патріарх Філарет передав батальйону "Донбас", і ми вдячні церкві за те, що вони не на словах, а на ділі турбується про військових, партію тушонки. Як з'ясувалось, цю партію отримав не батальйон "Донбас", а ще не сформований, він сформувався в другій половині 2015 року, батальйон "Донбас-Україна" Я за те, щоб любий підрозділ з любими командирами достойно воював, але не потрібно дурити людей і видавати себе за когось іншого."

Повне ексклюзивне інтерв'ю дивіться на youtube каналі Єдності.

Читайте також:Роман Коваль: «Коли Ви , пані і панове, з шиком відзначали на Софіївський площі річницю держави , посивіла мати і батько, рвали на собі волосся і плакали біля цинкової труни»