Політика
14 вересня 2020
Столична влада повинна безкоштовно встановити пенсіонерам системи очищення води - Андрій Пальчевський
Однією з нагальних проблем Києва є якість води, вважає Андрій Пальчевський.
news-image

У бюджеті Києва достатньо коштів, щоб забезпечити пенсіонерів чистою питною водою, заявив лідер політичної сили «Перемога Пальчевського».

Однією з нагальних проблем Києва є якість води, вважає Андрій Пальчевський. Під час ефіру на телеканалі «Україна 24» він зазначив, що через жалюгідний стан водопровідних мереж, а також неналежної роботи міського водоканалу, чиста питна вода практично недоступна киянам.

Закрили бювети, поставте зворотній осмос. Ми багате місто. І давайте чисту воду безкоштовно спочатку пенсіонерам, а потім і всім іншим », - закликав Андрій Пальчевський столичну владу.

Лідер «Перемоги Пальчевського» впевнений, що бюджет міста Києва, який становить близько 2 мільярдів доларів, цілком здатний забезпечити установку систем зворотного осмосу в будинках пенсіонерів.

За твердженнями фахівців, сьогодні розкрадається 30% міського бюджету. Це гроші, за які могли б будуватися лікарні, дитячі садки. Але сьогоднішня влада не побудувала жодної нової станції метро, ​​жодної лікарні. Невже хтось думає, що в наступні 5 років все буде по-іншому? » - зазначив він.

Як повідомлялося, раніше Андрій Пальчевський вимагав ввести муніципальні надбавки до пенсій для жителів столиці та інших великих міст країни.

Зазначимо, Андрій Пальчевський звернувся до українців у своєму останньому ролику в Telegram.

Раніше Пальчевський назвав три перших рішення на посаді мера Києва.

Також Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.

Читайте також:«Кандидат». В Україні запускають освітній серіал для тих, хто хоче стати депутатом