Політика
15 вересня 2020
Павло Клімкін: «Все це усвідомлення природи російського режиму відбувається за принципом»краще пізно, ніж ніколи"
Європейське "НІ" є дуже ймовірним - залежність від такої Росії нікому не потрібна.
news-image

Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін переконаний, що етап у німецько-російських відносинах закінчився і вони більше не будуть особливими. 

Про це Клімкін написав у себе в Facebook.

Підтвердження лабораторіями Франції та Швеції, що Навальний був отруєний саме речовиною на кшталт Новичка, призвело до відміни запланованого на завтра візиту Лаврова до Берліну. Він нагадав, що такого ще ніколи не було.

Чим далі Кремль буде вдавати, що неупереджене розслідування не потрібне і факт отруєння не встановлений, тим глибше він собі копає яму. Це питання є питанням принципу та цінностей для всіх цивілізованих країн. Долю Північного потоку 2 передали від Німеччини до ЄС. Думаю, що європейське "НІ" є дуже ймовірним - залежність від такої Росії нікому не потрібна", - написав Клімкін.

Він попередив, що чинна українська влада

Можна було б сказати, що все це усвідомлення природи російського режиму відбувається за принципом "краще пізно, ніж ніколи", але є одна річ, яку ми всі маємо добре розуміти, підкреслює екс-міністр. 

Робота Нормандського формату багато в чому була можливою саме через взаємодію Німеччини та Росії і, зокрема, Меркель та Путіна. Очевидно, що й тут на нас очікуватимуть суттєві зміни і точно не позитивні, у тому числі у сфері безпеки. Хоча і можливості по іншому подивитися на сьогоднішні формати теж з'явиться", - підсумував Клімкін.

Нагадаємо, що сліди «Новічка» знайшли в організмі та на речах Навального.

Також повідомляли, що Олександр Долгополов втік з Росії: історія коміка, що жартував про Путіна і церкву.

Читайте також:Камала Харріс вважає, що Росія спробує допомогти Трампу перемогти на виборах