Політика
15 вересня 2020
Пальчевський все ж йде в мери, визначитися допомогли виборці
Пальчевський обговорював с жителями Оболоні проблеми району.
news-image

Звичайна дворова зустріч в Оболонському районі перетворилася в стихійну акцію підтримки політика, під час якої місцеві жителі попросили Андрія Пальчевського взяти участь у виборчій кампанії.

Пальчевський обговорював с жителями Оболоні проблеми району і в ході діалогу громадськість висловила бажання делегувати Пальчевському право представляти їхні інтереси на посаді міського голови. Вражений Пальчевський пристав на пропозицію та заявив:

Я довго вагався, чи йти в мери. Але, здається, прийшов час взяти відповідальність на себе. Зараз я бачу, що нам вдалося зібрати команду професіоналів, які можуть зробити місто успішним і зручним для життя», - сказав кандидат.

Також Пальчевський окреслив цілі, які ставить перед собою та своєю командою:

Мене надихає ваша підтримка. І повірте, я її дуже ціную. Ми йдемо у владу, для того, щоб змінювати місто. Для цього ми відкриватимемо нові станції метро - щороку. Нові дитячі садки - щороку. Нові розв'язки - щороку. Нові лікарні - щороку. І це не фантазії», - звернувся він до людей.

Нагадаємо, згідно з соціологічними дослідженнями Андрій Пальчевський головний претендент на вихід до другого туру виборів мера Києва.

Єдність також повідомляла про зустріч з Андрієм Пальчевським. Пряма трансляція.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

До речі, за твердженням соціологів, «Батьківщина» має всі шанси не пройти до Київради. Соціологи кажуть, що до Київської міської ради наразі проходять 7 партій.

Читайте також:У масках та зі своїми ручками: як проходитимуть місцеві вибори в умовах епідемії?