Політика
15 вересня 2020
Пальчевський: Кличко обманом заволодів чужим телефоном
Заяву в поліцію вже написано.
news-image

Кандидат в мери Києва, лідер партії "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський заявив, що чинний столичний міський голова Віталій Кличко вкрав телефон його колеги.

Заяву в поліцію вже написано, повідомив він на своїй сторінці в Facebook.

Я звертаюся до мера, а точніше - до злодія Кличко. Віталік, поверни телефон, який ти вчора вкрав зі столу в закладі, де я сидів в компанії", - закликав Пальчевський.

Лідер "Перемоги Пальчевського" підкреслив, що мер Києва скоїв пограбування тому, що думав, що телефон належить саме йому.

Ти подумав, що це мій телефон, швиденько підбіг, вихопив його в офіціанта і пообіцяв передати. По-перше, не передав. По-друге, тебе ніхто не уповноважував. По-третє, заяву вже написано. Готуйся!" - попередив Андрій Пальчевський.

Нагадаємо, увечері в понеділок, 14 вересня, Віталій Кличко в своїх соціальних мережах описав "містичну історію", в результаті якої до нього в руки потрапив телефон, як він розповів, супутниці Андрія Пальчевського.

Зазначимо, що сьогодні відбулась конференція Київської міської організації партії «Перемога Пальчевського». Пряма трансляція.

Також повідомляли, що Пальчевський все ж йде в мери, визначитися допомогли виборці.

Читайте також:Юрій Левченко: «Тищенко разом із Єрмаком продають прохідні місця в київському списку «слуг народу» за 150-200 тисяч доларів»