Війна
21 вересня 2020
Олексій Арестович: «Рухаємося вперед. Військову парасольку НАТО ми вже отримали»
Прагнення України до миру призвело до збільшення ступеня нашої військової захищеності.
news-image

Нещодавно британські десантники з 16-ї десантно-штурмової бригади здійснили переліт через всю Європу і провели навчальну висадку під Миколаєвом спільно з українським десантниками 80-ї бригади.

Військовий експерт Олексій Арестович впевнений, що це привіт російським десантникам, які недавно проводили навчання в Криму по хороброму захопленні Миколаївських аеродромів.
На своїй сторінці в фейсбук він написав, що військова активність НАТО, і країн-гарантів Будапештської угоди в Україні, проходить не просто заради присутності - відпрацьовуються цілком конкретні сценарії, в рамках спільної бойової діяльності в разі відкритої або нового витка гібридної російської агресії.

Ви помітили, як парадоксально (і закономірно) працює життя? Прагнення України до миру призвело до збільшення ступеня нашої військової захищеності. І це заслуга всіх: і попередніх, і нинішніх, і всіх нас, хто працював на інтереси України, від солдата і дипломата, до генерала і міністра.

За словами експерта, та ж система територіальної оборони почала розроблятися ще три роки тому.

Зміни накопичуються поступово і непомітно, а реалізуються стрибкоподібно і яскраво.

Треба мати мужність перечікувати періоди, коли, як здається, «... нічого не відбувається». Відбувається завжди, не завжди відразу помітно. Рухаємося вперед, - впевнений військовий експерт.

Як зазначає Олексій Арестович, військову парасольку НАТО ми вже отримали, справа все ближче до отримання плану членства.

І тільки дві категорії громадян: росіяни і наші зрадогони на тлі того, що відбувається виглядають все більш і більш неадекватними", - підсумовує експерт.

Раніше писали, що однією з головних підвалин безпечної реінтеграції окупованої території до складу України є економічне відновлення Донбасу, яке почнеться з територій, підконтрольних Україні.

Радимо почитати: «Довести це до кінця може тільки громадянська війна» Семен Семенченко.

Читайте також:Протести під Верховною Радою. Українці вимагають створення ТСК по вагнергейту. Пряма трансляція