Політика
23 вересня 2020
Пальчевський єдиний кандидат у мери, якого висунули люди, – Фесенко
Раніше повідомлялося, що Андрія Пальчевського в мери висунули жителі одного з київських районів.
news-image

Політичний експерт на своїй сторінці у Facebook назвав висунення лідера партії "Перемога Пальчевського" найоригінальнішим і водночас близьким до народу.

Оригінальніше всіх і вже вкотре виявився Андрій Пальчевський. Його висунули в мери в одному з дворів Оболоні. Як повідомлялося в ЗМІ, це сталося на прохання присутніх, які переконали Андрія Пальчевського все-таки йти в мери столиці України. У цьому разі очевидна гра на контрасті з конкурентами на виборах мера Києва. Їх висували партії, а Пальчевського – прості кияни. Одностайно акцент на простоту і зв'язок з народом", - пише він.

Крім того, Володимир Фесенко прокоментував з'їзди інших партій.

"Європейська солідарність" висувала свій список до Київради з видом на Дніпро. Це вже асоціація не лише з Києвом, а й з усією Україною. Насправді, не вистачало ще якоїсь символічної асоціації з Європою. Це прокол політтехнологів "Європейської солідарності".

"Слуга народу" висувала свій виборчий партійний список до Київради у дворі червоного корпусу Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Можливо, у такий спосіб хотіли підкреслити свій зв'язок із молодим поколінням. До того ж червоний корпус Київського університету – це також один із символів столиці України", - підкреслив експерт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Андрія Пальчевського в мери висунули жителі одного з київських районів.

Зазначимо, що "Перемога Пальчевського" має серйозні парламентські перспективи.

Зазначимо, що вже зареєстровано першого кандидата на посаду мера Києва.

Читайте також:Найбільші світові банки дозволяли злочинцям відмивати гроші. Серед фігурантів є і українці