Суспільство
4 березня 2015
Київрада збільшила матеріальну допомогу для учасників АТО
Киянам-учасникам АТО для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг буде направлено 93,533 млн грн
news-image

На засіданні 4 березня Київрадою було підтримано проект рішення виконавчого органу Київради — Київської міської державної адміністрації щодо збільшення матеріальної допомоги для учасників АТО за програмою "Турбота. Назустріч киянам".

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на прес-службу КМДА.

На надання матеріальної допомоги киянам-учасникам АТО, членам сімей загиблих (померлих) киян під час проведення АТО, а також щомісячної адресної матеріальної допомоги киянам-учасникам АТО для покриття витрат на оплату ними житлово-комунальних послуг буде направлено 93,533 млн грн, що на 33,433 млн більше, аніж було закладено з прийняттям бюджету міста на 2015 рік.

Ще 3,5 млн грн буде виділено на надання соціально-психологічної допомоги киянам-учасникам АТО — ця стаття взагалі була відсутня при формуванні видатків програми на цей рік.

Фінансування із забезпечення інвалідів протезами, засобами пересування, реабілітації, засобами особистої гігієни та складного протезування в тому числі в першу чергу протезування киян, інвалідність яких пов'язана з участю в АТО, збільшено більш ніж у два рази: з 7 млн грн до 16,395 млн грн.

Окрім того, було внесено правки щодо забезпечення фінансування за рахунок міськбюджету розроблення проектів землеустрою по відведенню земельних ділянок родинам Героїв Небесної Сотні. Мова йде про виділення 160 тис. грн.