Суспільство
30 вересня 2020
Сергій Кривонос: «Пане Президенте! Слова та дії Фокіна принижують нашу Країну, розхитують українське Суспільство і провокують на дестабілізацію ситуації в Країні, яку Ви очолюєте!!!»
Генерал звернувся до Верховного Головнокомандувача - Президента України:
news-image

Сергій Григорович Кривонос — генерал Збройних сил України, перший заступник Командувача Сил спеціальних операцій ЗС України (05.01.2016 — 12.03.2019), заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України (з 12 березня 2019 року) відреагував на заяви представника України в ТКГ Фокіна. 

Відбулася жахлива та вопіюща річ: людина, яка представляє Україну у Трьохсторонній контактній групі у Мінську; людина, яка представляє кожного з нас цивільних громадян, військових хто пройшов пекло війни з агресором на Донбасі, родини загиблих та дітей, які стали сиротами у боях з загарбником РФ, заявила, що - жодних підтверджень, що це війна з РФ він не бачить. Сліпий дурень!!!!!", - написав генерал.


Сергій Кривонос поставив реторичні запитання Фокіну:

ПЗРК, що збивали наші літаки та призвели до гибелі наших пілотів; гради, танки, гармати, що палили та розривали тіла наших військових - мабудь продаються у кожному супермаркеті. А російські десантники, взяті в полон - лише заблукавши піонери зі зброєю....

На думку Сергія Кривоноса Фокін - це щур, що виліз з під лавки, який сьогодні всепрелюдно у стінах Верховної Ради нам всім показав справжнє лице «п’ятої колони»...

Ти спав у теплому ліжку, поки МИ пліч о пліч, через смерть та поранення захищали тебе. Згадую слова Симона Петлюри : «Нам не так страшні московські воші, як страшні українські гниди». Сто років минуло але актуально...", - зауважив генерал.


Генерал звернувся  до Верховного Головнокомандувача - Президента України:

Пане Президенте! Слова та дії Фокіна принижують нашу Країну, розхитують українське Суспільство і провокують на дестабілізацію ситуації в Краіні, яку Ви очолюєте!!! Прийміть рішення по вилученню Вітольда Фокіна зі складу тристоронньої контактної групи. Ця людина, не є рушійною силою до нашої Перемоги та Миру України в російсько-українській війні! Женіть з гандьбою цього маразматика!!!", - порадив генерал.

Нагадаємо, що двоє українських військових підірвались на невідомому пристрої біля Пісків.

Також писали, що реінтеграція Донбасу триватиме мінімум одне покоління.

Читайте також:Протести під Верховною Радою. Українці вимагають створення ТСК по вагнергейту. Пряма трансляція