Політика
30 вересня 2020
Пальчевський закликав розслідувати всі обставини авіакатастрофи в Чугуєві
На думку лідера політичної партії "Перемога Пальчевського", треба з'ясувати, чи були справні двигуни у літака, що розбився.
news-image

Кандидат у мери Києва від політичної партії "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський уважає, що треба враховувати всі можливі фактори, які могли призвести до краху літака Ан-26 під Харковом. Про це політик заявив в ефірі телеканалу News One.

Можна уявити собі, що ми не знаємо про якісь фактори. Наприклад, пілотові могло стати погано, а другий пілот, можливо, був курсант не зовсім досвідчений. Дуже не хочеться скидати всю провину на пілота. Система винна в слабкій підготовці льотчиків", – заявив Пальчевський.

На думку лідера політичної партії "Перемога Пальчевського", треба з'ясувати, чи були справні двигуни у літака, що розбився.

Коли професіонали кажуть, що сорок із гаком років для літака не так багато, це правда. Питання: що робилося з цим літаком? У формулярах потрібно прочитати, чи було зроблено технічні роботи. Чи були справні двигуни", – сказав Пальчевський.

Політик висловив припущення, що документи про реальний технічний стан літака, який розбився, можуть сфальсифікувати.

Ми ж перебуваємо в країні фальшивої інформації. Зараз же там формуляри змінюють, бо свого часу заганяли запчастини кудись там через зубожіння. Злидні в збройних силах диктують поведінку військовослужбовців або службовців, які обслуговують літаки. У них є свої інтереси", – сказав він.

Нагадаємо, що 25 вересня в Харківській області неподалік від міста Чугуїв трапилася авіакатастрофа літака Ан-26, унаслідок якої загинули 26 осіб.

Раніше Пальчевський заявляв, що вирішив пожити в 10 районах столиці, щоб детальніше ознайомитися з проблемами українців. Популярний політик, в рамках своєї ініціативи, вже пожив в Деснянському та Дарницькому районах.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Читайте також:Економіст з команди Пальчевського запропонував зобов'язати постачальників послуг безкоштовно підключати до своїх мереж