Політика
6 жовтня 2020
Андрій Пальчевський: Україна не готова до вірусного навантаження
В Україні відсутні можливості для боротьби з COVID-19 на належному рівні
news-image

Бізнесмен та кандидат в мери Києва Андрій Пальчевський вважає, що в Україні відсутні можливості для боротьби з пандемією коронавірусу на належному рівні.

Про це лідер "Перемоги Пальчевського" заявив в ефірі телеканалу NewsOne.

Ми говоримо про пандемію і про 4,5 тисячі хворих на добу. Я розмовляв з фахівцями, які припускають, що кількість хворих на коронавірус безпосередньо перед виборами буде близько 9-10 тисяч на день. На жаль, буде зростати і кількість померлих від вірусу. Ми знаємо, що наша країна не готова до вірусного навантаження", - заявив Пальчевський.

На думку політика, відповідальні за сферу охорони здоров'я в Україні не справляються з вирішенням проблем епідемії в країні.

Нагадаємо, станом на 11 вересня, з Фонду COVID-19 встигли витратити лише близько третини коштів - 34,7%, або приблизно 23 млрд гривень. Гроші витратять за 17 напрямами.

На потреби сфери охорони здоров'я виділили понад 14 млрд гривень, проте витрачено тільки 499 млн гривень.Ї

Зазначимо, що в Рівному атакують актив «Перемоги Пальчевського», через високі шанси на перемогу Віталія Германа.

Нагадаємо, що Андрія Пальчевського висунули в мери жителі одного з районів Києва.

Раніше повідомлялося, що поведінка Кличко показує, що він боїться конкуренції з Пальчевським в другому турі виборів, - політолог.

Читайте також:Економіст з команди Пальчевського запропонував зобов'язати постачальників послуг безкоштовно підключати до своїх мереж