Iнтерв’ю
6 жовтня 2020
Анна Скороход: Левовій частині українців просто не під силу сплачувати такі високі тарифи
Скороход впевнена, що те, що від нас вимагає МВФ покликано на знищення та кабальну залежність українців.
news-image

Кореспондент Єдності поспілкувався із народною депутаткою, громадською діячкою Ганною Скороход.

Кор.: Анна Костянтинівна, чи вважаєте ви доречним скорочення витрат на субсидії на оплату послуг ЖКГ? За вашими прогнозами, як збільшаться тарифи на комунальні послуги в наступному році?

Анна Скороход: Це абсолютно не припустимо та доведе людей до ще більшого зубожіння. Подала правки до бюджету, щоб навпаки збільшити ці витрати хоча б на минулорічному рівні.

Кор.: Як ви відноситеся до посилення штрафів за ЖКГ-борги? До чого можуть привести ці зобов’язання перед МВФ?

Анна Скороход: Негативно, бо левовій частині українців просто не під силу сплачувати такі високі тарифи. Все, що від нас вимагає МВФ покликано на знищення та кабальну залежність українців, ми знаходимося під зовнішнім управлінням і не впливаємо на найважливіші процеси в країні.

Кор: Навколо «Слуги народу» останнім часом виникло багато скандалів, один з яких – це вихід з партії депутата з Київщини Миколи Галушка. Він заявив, що всі місця в списку "Слуги народу" в його окрузі продані. Ви про корупцію в партії та «гроші в конвертах» казали давно, проте як прокоментуєте такі виходи перед місцевими виборами?

Анна Скороход: Якщо ви подивитесь списки - нічим окрім як великими сумами грошей з надходження в них певних людей пояснити не можна. Микола Галушко мав сміливість це публічно озвучити, більшість мажоритарників в такій самій ситуації. До речі, гроші в конвертах ніхто не спростував. Все це свідчить про відсутність партії, як такої.

Кор: Днями Гео Лерос заявив про те, що на нього готують напад. Як можете прокоментувати цю ситуацію? Ви у свій бік тиску зі сторони влади, силових структур не відчуваєте?

Анна Скороход: Був, але, на сьогодні мене не чіпають. На жаль, те, що проти «неугодних» використовують ті самі методи, як і при старій владі - факт.

Кор.: Як ви ставитеся до заяви Вітольда Фокіна, що він не бачить жодного підтвердження війни між Україною і Росією. Чи підтримуєте ви виключення Вітольда Павловича з ТКГ?

Де юре - її немає, де факто - є. І він сказав, що там найманці з понад 30 країн світу, в т.ч з Росії+ це позиція ОБСЕ. Ми жодного разу не чули чіткої позиції Президента по питанню Донбасу, а думка і висловлювання членів ТКГ, ОП та інших абсолютно різниться, треба вже визначитися. Ні, не підтримую.

Також раніше ми писали, що Анна Скороход відверто розповіла про те, як робила тест коронавірус. В державній лікарні їй відмовили, аргументувавши це тим, що у неї немає точних симптомів.

Нагадаємо, Пальчевський розповів про свою команду в Одесі: "Нові себе вже показали, прийшов час професіоналів". Лідер політичної сили «Перемога Пальчевського» розповів за яким принципом підбирав членів своєї команди.

До речі, журналіст Павло Казарін стверджує,що «Зеленський - випадковий президент, який зіграв у чужу гру і опинився в чужому сценарії»

Читайте також:Андрій Пальчевський: Україна не готова до вірусного навантаження