Політика
7 жовтня 2020
Пальчевський заявив, що українці платять за комуналку в кишені олігархів
Андрій Пальчевський вважає неправильним, що постачальники комунальних послуг перейшли в приватну власність і контролюються представниками олігархів.
news-image

Кандидат в мери Києва від політичної партії "Перемога Пальчевського" Андрій Пальчевський вважає неправильним, що постачальники комунальних послуг перейшли в приватну власність і контролюються представниками олігархів. Про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна.

90% грошей, які ми повинні отримувати, як суспільство, починають отримувати приватні компанії, як це відбувається з тарифами. Люди вже не розуміють, куди вони платять. А вони платять (ред. - за комунальні послуги) в приватні компанії, які зазвичай віддані дружкам тих, хто ставить маріонеток керувати містами", - сказав Пальчевський.

На думку політика, керівник міста повинен бути професіоналом.

Людина, яка виходить керувати містом, повинна щось вміти. А кияни отримали удар 6 років тому, який ми випробували на собі. У мене питання: чому українці так бояться поміняти владу?", - запитав Пальчевський.

Нагадаємо, що згідно з останніми соціологічними дослідженнями, рейтинг Андрія Пальчевського продовжує зростати і зараз його підтримують вже 22,8% опитаних.

Нагадаємо, раніше Пальчевський закликав розслідувати всі обставини авіакатастрофи в Чугуєві.

Також стало відомо, що згідно з дослідженням Центру Разумкова – Пальчевський головний конкурент Володимира Кличка на прийдешніх виборах мера Києва.

Зазначимо, що МВС залучить авіацію для реагування на протиправні дії під час місцевих виборів в Україні.

Читайте також:Андрій Пальчевський: Україна не готова до вірусного навантаження