Політика
9 жовтня 2020
Ролики Пальчевського тільки підкреслили образ «народного мера», - Кирило Сазонов
Політолог прокоментував підхід до виборчої компанії Андрія Пальчевського та чинного мера Кличка.
news-image

Ролики Пальчевського тільки підкреслили образ «народного мера». Таку думку політичний експерт висловив у своїй колонці на сайті видання «Цензор.net».

Андрій Пальчевський активно працює в образі« народного мера ». Випустив серію роликів, які зняли просто на мобільний телефон. Це працює, враховуючи, що він міг собі дозволити рекламу у найдорожчих студій. Але для цього формату просто зняти на мобілку - відмінне рішення. Це робить кандидата ближче до виборця. Після його рішення в рамках кампанії жити деякий час в різних районах Києва - ролики на мобільному цілком логічні », - вважає він.

Також політолог прокоментував підхід до виборчої компанії чинного мера Віталія Кличка.

Кличко продовжує працювати в образі міцного господарника. В принципі, логічний вибір для чинного мера. Але пробки нікуди не поділися, з паркуванням в Києві біда і приватники на евакуаторах ведуть найпотужнішу контрпропаганду проти чинного мера. Додамо до цього хаотичну забудову, дефіцит місць у садочках та переповнені класи в школах, плюс постійні скандали в ЗМІ, зокрема з останніми плівками Гео Лероса », - резюмував Кирило Сазонов.

Раніше соціологи повідомляли, що відставання Пальчевського від Кличка в мерських перегонах скоротилося.

ЗазначимоПальчевський закликав Зеленського захистити вкладників Аркади.
 
Також повідомляли, що в Рівному атакують актив «Перемоги Пальчевського», через високі шанси на перемогу Віталія Германа.
 
Раніше Пальчевський закликав розслідувати всі обставини авіакатастрофи в Чугуєві.
 
Читайте також:Пальчевський – найбільш вірогідний опонент Кличка у другому турі, - експерт