Війна
16 жовтня 2020
Росія замінює старі танки на Донбасі - розвідка
Вилучені окупантами з танкових підрозділів танки Т-64 розміщуватимуть на спеціальних майданчиках для демонстрації у такий спосіб начебто виконання Мінських домовленостей про відведення важкої техніки від лінії зіткнення.
news-image
Командування збройних сил РФ переозброює танкові підрозділи на окупованому Донбасі, а стару техніку використовуватиме для демонстрації начебто виконання Мінських домовленостей.

Про це під час брифінгу повідомив речник міноборони Олександр Мотузяник із посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони.

Командування ЗС РФ продовжує нарощувати бойові спроможності з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Зокрема, триває переозброєння танкових підрозділів. Замість танків Т-64, які вичерпали ресурс експлуатації, з території РФ залізничним транспортом завозяться танки Т-72Б», - повідомив речник.

За словами Мотузяника, вилучені окупантами з танкових підрозділів танки Т-64 розміщуватимуть на спеціальних майданчиках для демонстрації у такий спосіб начебто виконання Мінських домовленостей про відведення важкої техніки від лінії зіткнення.

Нагадаємо, 6 жовтня Учасники саміту Україна - Європейський Союз закликали Росію забезпечити повне виконання Мінських угод.

Радимо почитати: Нема сенсу так героїчно тримати зовнішній фронт, якщо на внутрішньому все програється вщент. Про це пише Остап Дроздов, журналіст.

Також повідомляли про марш до Дня Захисника України. Пряма трансляція.

Читайте також:Самоспалення на Майдані Незалежності на знак протесту проти політики президента Володимира Зеленського