Політика
19 жовтня 2020
Політолог Карасьов вважає, що в другому турі будуть Кличко і Пальчевський
Також Карасьов припускає, що суспільство очікує бруднe інформаційнe кампані., яка може відбитися на рейтингу кандидатів.
news-image

На тлі битви компроматів Андрій Пальчевський виглядає краще інших кандидатів в мери. Великий шанс, що він вийде в другий тур з Віталієм Кличком.

Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов, коментуючи передвиборчу ситуацію в Києві.

Я схиляюся до того, що все-таки Пальчевський вийде в другий тур. Раніше я в цьому сумнівався і говорив, що ще можуть бути претенденти. Але з огляду на те, який серйозний компромат останнім часом йде на останнього, думаю, що саме його зараз розглядають як реального гравця по виходу до другого туру", - вважає він.

Також Карасьов припускає, що суспільство очікує бруднe інформаційнe кампані., яка може відбитися на рейтингу кандидатів.

Не виключено, що за час, що залишився до виборів варто очікувати і серйозного вкидання компромату. В тому числі, компромату і на Кличка. Тому що за Київ йде дуже серйозна боротьба. Так що нам всім необхідно приготуватися до того, що можуть викинути якісь "чорні" та інші архіви. Або просто пройде чорно-піарна хвиля. Але якщо і буде другий тур, то вийде Пальчевський", - резюмує експерт.

Також повідомляли які закони порушив президент, оголосивши проведення опитування на виборчій дільниці - роз'яснення Андрія Магери.

Зазначимо, МВС залучить авіацію для реагування на протиправні дії під час місцевих виборів в Україні.

Читайте також:Які закони порушив президент, оголосивши проведення опитування на виборчій дільниці - роз'яснення Андрія Магери