Суспільство
20 жовтня 2020
Єгор Фірсов: «Ми маємо зробити «Справу Василя Стуса» найбільш відомою книгою десятиліття»
Політик закликає розміщувати фотографії книги, робити репости, рекламувати її всюди, де можна.
news-image

Вчора Дарницький суд зобов’язав автора книги "Справа Василя Стуса" Вахтанга Кіпіані та видавництво "Віват" видалити з твору інформацію про Віктора Медведчука та заборонити розповсюдження тиражу книги без його дозволу. У книзі згадувалася, як Медведчук допоміг тоді відправити українського класика на смерть до табору, і від цієї згадки у кума Путіна добряче підгоріло, пише у Фейсбук Єгор Фірсов, український політик.

Як працюють наші суди - ми знаємо. В кого більше грошей, той і виграв. А у Медведчука, як ми знаємо, їх дуже багато. Але, схоже, цей зрадник нічого не чув про ефект Стрейзанд. Отже пропоную показати йому, що це таке. Рішення суду ще не остаточне. Буде апеляція", - пише політик.

Отже просто зараз усі ми можемо купити книгу «Справа Василя Стуса», допомогти видавництву «Віват» та Вахтангу Кіпіані.

Пропоную також долучатися до флешмобу за тегами #ПідтримайСправуСтуса та #ВсіхНеЗасудиш - купувати книгу, писати про неї, а особливо, звісно, репостити фрагменти про роль Медведчука у справі Стуса та намагання приховати правду про це", - додав Фірсов.

Політик закликає розміщувати фотографії книги, робити репости, рекламувати її всюди, де можна. 

Ми маємо зробити «Справу Василя Стуса» найбільш відомою книгою десятиліття, нехай путінські холуї утруться. Замовити книгу зараз можна у Вахтанг Кипиани . В наявності її обмежена кількість, але він каже, що поступово всім надішле особисто", - підсумував політик.

Нагадаємо, адвокат Вахтанга Кіпіані розповів про рішення суду. Ексклюзивне інтервю з В'ячеславом Якубенком, адвокатом Вахтанга Кіпіані.

Раніше ми повідомляли про суд Медведчука проти Кіпіані щодо заборони книги «Справа над Стусом». Пряма трансляція.

До речі, вийшов перший трейлер біографічного фільму "Заборонений" про останні дні життя поета й радянського політв'язня Василя Стуса.