Політика
20 жовтня 2020
Гео Лерос: Як «Удар» скуповує голоси по 300 грн
Гео Лерос отримав обіцянку у прямому ефірі, що Кличко зніметься з виборів, якщо нардеп надасть докази підкупу виборців.
news-image

Нардеп Гео Лерос записав відео,у якому розповів, як люди столичного "смотрящого" Дениса Комарницького купують голоси киян по 300 грн.

Я отримав обіцянку у прямому ефірі, що Кличко зніметься з виборів, якщо я надам докази підкупу виборців! Я вам покажу відео, як депутат УДАРу купує голоси киян по 300 грн. У мене є факти від ще 7 депутатів цієї політсили, а також депутатів від Слуги Народу та Батьківщини", - розповів Лерос і показав перемовини Михайла Терентьєва, двічі депутата Київради від партії "Удар"та його помічника про скуповування голосів виборців. 

За словами нардепа, за це все злочинці мали б сидіти у в’язницях, але Зеленський став їх «Хрещеним батьком».

Він отримує від них вигоду та гарантує безпеку олігархам, корупціонерам та колаборантам. Настав час показати їм червону картку", - резюмував Лерос.

До відео Гео Лерос додав лінк на матеріали з комп'ютера Дениса Комарницького.

Соромно, але ми досі живемо в реальності, де кияни продають своє майбутнє за 300 гривень. Представники столичної мафії Комарницького йдуть у списках "Удару", "Слуги народу", "Батьківщини"", - розповів Гео Лерос.

Як стверджує нардеп, вони йдуть грабувати Київ, і закликає не вестися на гарну обгортку, як Подільській міст через Дніпро, який насправді веде в нікуди.

Нагадаємо, як стверджує Дмитро Джангіров, Кличко, Комарницький і Тищенко хочуть забудувати висотками землі училища ім. Богуна. Ідея забудувати ліцей висотками виникла у тріо за участю нинішнього мера Кличко.

До речі, за словами Кирила Сазонова, «голосуючи за Кличка, кияни голосують за «смотрящого» та «рішалу» Комарницького». Політолог зазначає, що Кличко-Комарницький перетворили Київ в приклад того, як не повинна проводиться забудова в місті, тим більше в столиці.

Також ми писали, що Андрій Іллєнко переконаний, що в департаменті архітектури та містобудування Києва панує абсолютна корупція і свавілля.

Читайте також:Експерт: нерозчищені зливові каналізації коштували Віталію Кличку кількох рейтингових пунктів