Події
20 жовтня 2020
Нардеп Гео Лерос звинуватив партію Кличка «УДАР» в підкупі киян за 300 гривень
Депутат Гео Лерос зазначив, що зараз людям Дениса Комарницького важливо зайняти місця в Київраді, тому абсолютно всі його кандидати в різних політсили купують голоси.
news-image

Народний депутат України Гео Лерос сказав, що партія мера Києва Віталія Кличка "УДАР" купує голоси виборців за 300 гривень.

Про це він заявив в своєму відео, в якому оприлюднив записи прихованої камери з доказом цього факту.

 Депутат Гео Лерос зазначив, що зараз людям Дениса Комарницького важливо зайняти місця в Київраді, тому абсолютно всі його кандидати в різних політсилах купують голоси.

Подивіться, як люди Комарницького топлять внутрішніх конкурентів, бо вони не з пісочниці наглядаючого. Це Ігор Федоренко, який є "правою рукою" Терентьєва. Він працює в КП, яким керує цей депутат. Тепер давайте перейдемо до самої схеми підкупу голосів (фрагмент відео прихованої камери з Федоренко - Ред): Є списки, ми по базі проб'ємо, якщо десь є дубль, то він вже відпадає. Тому що з ним попрацювали і ... отримані гроші, що перед виборами першу частину, так скажемо, оплачено. Після виборів конкретне це - результат на ділянках, припустимо, ви там подали ... припустимо на 16 на 30 осіб. Минає тиждень при підрахунку голосів, якщо Кличко-Терентьєв набирає більшість, голосів 600-700, тобто логічно щоб тих людей, яких ми подали, ми ж статистику ведем скільки у нас ЦА, значить більшість прийшло проголосувало, значить вже є привід виплатити ", - сказав Лерос.

За його словами, люди Комарницького у Віталія Кличка в пошані і за ефективну роботу він продовжує їм контракти. 

Ми до цих пір живемо в реальності, коли кияни продають своє майбутнє за 300 гривень. Представники столичної мафії Комарницького йдуть в списках «УДАРу», Слуги народу і Батьківщини. Мені повинні також передати ще відео з іншими депутатами зі списку Слуги народу, Батьківщини і УДАРу. Вони йдуть грабувати Київ. Не ведіться на красиві гасла і красиву обгортку », - закликав Лерос.

Нагадаємо, нардепа Гео Лероса виключили з фракції "Слуга народу" після звинувачень на адресу Зеленського.

Зазначимо, активісти вимагають засудити подільника Кличко і Густєлєва - Осипова за розкрадання бюджету.
 
Також повідомляли, що нерозчищені зливові каналізації коштували Віталію Кличку кількох рейтингових пунктів.
 
Читайте також:Політолог Карасьов вважає, що в другому турі будуть Кличко і Пальчевський