Події
21 жовтня 2020
Кияни вимагають від Кличка звернути увагу на численні проблеми міста
Жителі столиці хочуть, щоб місцева влада вирішувала їхні проблеми
news-image

Кияни зібралися на акцію під КМДА, щоб нагадати меру Києва Віталію Кличку про невиконані обіцянки та вручити йому коробки з зібраними на підтримку петицій підписами. Таких нарахували понад 100 тисяч. Акцію підтримала політична сила "Перемога Пальчевського".

Як повідомляє пресслужба партії "Перемога Пальчевського", до них упродовж місяця надходили численні скарги на невиконані обіцянки Віталія Кличка від невдоволених киян.

Люди незадоволені тим, що протягом останніх років їхні звернення до мера столиці були проігноровані. Учасники акції виступили з вимогою, щоб мер пояснив киянам, чому він не виконав свої обіцянки.

На думку учасників акції і переважної більшості киян, новим мером повинен стати Андрій Пальчевський, чия команда відреагувала на звернення людей і напрацювала шляхи вирішення існуючих проблем.

Пальчевський пропонує реальні кроки поліпшення життя в Києві – будівництво нових станцій метро, садочків, шкіл, лікарень, надбавки до пенсій. Водночас 6 років Кличко при владі асоціюються з бездіяльністю та занепадом", – заявив кандидат в депутати від політичної партії "Перемога Пальчевського" Олександр Пабат.

За словами кандидата в депутати від партії "Перемога Пальчевського" Лариси Дегтярьової, мер столиці протягом шести років не вирішує проблем в кожному районі міста і ховається від звичайних киян, оскільки йому немає про що відзвітувати.

Нам, киянам соромно за те, що київську владу очолюють корупціонери та крадії. За своїми схемами та корупційними оборудками вони не мають часу на вирішення повсякденних проблем у різних куточках Києва. Мер, який нічого не розуміється на міському господарстві, для багатомільйонного міста – це повна дурість", – наголосила Лариса Дегтярьова.

Раніше нардеп від «ЄС» Вікторія Сюмар емоційно відреагувала на виступ Зеленського.

Також повідомляли, що політолог Карасьов вважає, що в другому турі будуть Кличко і Пальчевський.

Зазначимо, що у мережі набирає популярність звернення Пальчевського до Кличка англійською.

Читайте також:Гео Лерос: Як «Удар» скуповує голоси по 300 грн