Спорт
22 жовтня 2020
З великим обмеженням: МОЗ дозволив Шахтарю провести матч Ліги чемпіонів у Києві з глядачами
Підтримати" Шахтар" на арені зможуть трохи більше 10 тисяч глядачів.
news-image

Матч донецького "Шахтаря" з "Інтером" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів на НСК "Олімпійський" проходитиме з глядачами, пише УНІАН.

МОЗ дав дозвіл після аналізу епідемічної ситуації та рівня небезпеки поширення коронавірусу. При цьому вболівальники зможуть зайняти всього 15 відсотків місць на "Олімпійському". Таким чином, підтримати" Шахтар" на арені зможуть трохи більше 10 тисяч глядачів.

Інформація про продаж квитків з'явиться пізніше.

Нагадаємо, у збірній України з футболу виявили нові зараження на COVID-19. Участь у Лізі націй під питанням. В команді залишився один незаражений голкіпер ㅡ Георгій Бущан.

До речі, Пальчевський привітав юнацьку команду футбольного клубу «Бровари» з виходом до вищої дитячої ліги. Політик привітав юнацьку команду з виходом до вищої дитячої футбольної ліги і вручив кожному спортсмену комплекти футбольної форми.

Раніше ми повідомляли, що "була складна гра, але ми практично весь час домінували – Каштру". «Шахтар» обіграв у чвертьфінальному матчі Ліги Європи «Базель» 4:1 і вийшов у півфінал турніру. У півфіналі «Шахтар» зіграє з «Інтером».

Читайте також:Тренер «Шахтаря» назвав складові перемоги над «Реалом»