Суспільство
26 жовтня 2020
Євген Істрєбін: «Україна вийшла на перше місце в Європі за кількістю госпіталізованих пацієнтів з діагнозом Ковід»
Особливо радує рішення Кабміну про чергове послаблення і відкриття кінотеатрів.
news-image

Євген Істрєбін, системний аналітик, на своїй сторінці у фейсбук зазначив, що у той час як в Польщі, Чехії, Італії, Іспанії, Франції, Великобританії посилюють протиепідемічні обмеження, наші політики відкривають кінотеатри, автостанції, знімають масу обмежень. Далі автор наводить статистичні дані та наголошує, що Україна вийшла на перше місце в Європі за кількістю госпіталізованих пацієнтів з діагнозом Ковід.

За добу госпіталізовано 647 пацієнтів, всього на госпіталізації перебувають 15764 пацієнта.
В реанімаціях - +1369 (+9)
На ШВЛ з Ковідом - 534 (- 4)
Всього на ШВЛ - 629 (+4)
Київ так само оновив рекорд по госпіталізацій.
Госпіталізації - 1851 (+117)
Реанімації - 129 (-8)
На ШВЛ з Ковідом - 62 (+3)
Всього на ШВЛ - 76 (+4)

Я так розумію що настільки істотна зміна в статистиці ніяк не пов'язане з виборами? Особливо радує рішення Кабміну про чергове послаблення і відкриття кінотеатрів.

У той час як в Польщі, Чехії, Італії, Іспанії, Франції, Великобританії посилюють протиепідемічні обмеження, наші дуболоми відкривають кінотеатри, автостанції, знімають масу обмежень", - пише експерт.

Системний аналітик зазначає, що судячи з феєричного прольоту на виборах народ оцінив протиепідемічне будівництво доріг і доплати інфекціоністам з МВС. Автор оприлюднив дані  на ранок 25 жовтня по лікарням 1 і 2 хвилі, без приватних клінік. Без пацієнтів з підозрою на Ковід. Джерело - Кабмін.

Читайте також:В Україні зафіксовано 5 426 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19.