Політика
26 жовтня 2020
Марина Данилюк-Ярмолаєва: «Селфі є, а реальної влади нема»
Коротко і лаконічно про перші очевидні результати.
news-image
Журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва перелічила на своїй сторінці в фейсбук осіб, за допомогою яких відбувся  тотальний провал «Слуг народу» на виборах 25 жовтня 2020 року.
 
Адже за даними екзит-полів й паралельних підрахунків, президентська партія "Слуга народу" значно втратила довіру у громадян. 
 
Коротко і лаконічно про перші очевидні результати:
 

1. Особисто Володимир Зеленський із повісткою про примирення із Росією. Із намаганням забрехати війну на Донбасі. Із абсолютним небажанням за 1,5 роки розібратися в державному управлінні та пошукати кадри кращих за монозбрід із «кварталу 95». Особисто Володимир Зеленський, який покриває ОАСК. Особисто Зе, який планува привести російського генерала на позиції с.Шуми.

2. Єрмак. Це вирок голові Офісу президента України. І зриву його руками справи «вагнерівців». Тотальній корупції. Бажання нагнути в своїх інтересах кожного. Мафами і зйомками керувати — це не управління державою. Всі ці мутки, фокіни і машеньки грають проти «продюсера Валєнтіна».

3. Інформаційна політика від Мендель, Подоляка і окремих «Слуг народу» — Кравчук, Тимошенка. Всіх тих, які за влучною оцінкою колись Геннадія Корбана на фейсбуці — мали б «продовжувати ксерити папірці і розносити каву», а не закони писати. Усе це ваше загравання із Діаночками і Шаріями — гарний подзвін по вашій нікчемності у професіі медійних консультантів та політтехнологів.

4. Сергій Трофімов, відповідальний за співпрацю ОПУ з регіонами по лінії обласних та районних держадміністрацій — провалив свою роботу. Треба було більше терти із священиками у Києво-Печерській Лаврі. Та домовлятися на ничку із Деркачами.

5. Арахамія із заявами про корабельних сосен і скорочення арміі.

6. Пихата чепуха типу Дубінського і Бужанського. Коли ти бачиш ці фейси — це найкраща вакцина проти того, щоб рука навіть не намагалась поставити галочку за Слуг.

7. Особисто Баканов і Венедіктова, які ходять на дні народження до депутатів ОПЗЖ. І займаються чим попало аби не прямими обов’язками по захисту суверенітету та боротьбою з корупцією.

8. Шмигалі із «вільними економічними зонами» на користь олігархів. Жріть своє лайно разом. Дуже тішать низькі цифри СН у регіонах. Тепер вам треба іти і просити дозволу у регіональних лідерів, а не ламати їх через коліно.

9. Ставка Зеленського на олігархат. Люди втомились від цих «віденських змов» за віскарями. 10. Небажання поставити «бабушку» в стійло. Всі ці реверанси в бік Коломойського і його товаришів Суркісів зіграли із ОПУ поганий жарт. Селфі є, а реальної влади нема. Ситуація для ЗЕ в регіонах нині набагато гірша аніж в 2019 році.

Нагадаємо, що раніше правоохоронці вилучили списки, за якими підкупила виборців партія «Єдність Олександра Омельченка».

Також повідомляли, що інвестори “Аркади” назвали Кличка “рейдером” та в котрий раз вимагають почути їх.

Читайте також:Флеш-моб проти корупції в Чернігові. Пряма трансляція