Суспільство
27 жовтня 2020
Богдан Буткевич пояснив, чому не варто дивуватися перемозі Лозінського, який відсидів за вбивство
Поки Лозінський сидів у тюрмі, його люди продовжували управляти місциною. А тепер пан просто повернувся.
news-image

Для місцевих мешканців Лозінський - дуже важливий, бо він - годівник і пан. Так пояснює перемогу екснардепа, який сидів за вбивство, журналіст  Богдан Буткевич.

Читаю ваші пости з обуренням щодо Лозінського - і вкотре впевнююся, наскільки люди з фб-бульбашки не знають власну країну. Відкрию вам великий секрет - ми живемо в неофеодальній країні з непотизмом в плані національної ідеї. Де нікому не вірять, окрім «своїх». Бажано по крові чи хоча б походженню й місцю народження. Де головне - це вірність своєму господарю, а не якась там мораль", - пише Буткевич.

Як людина, яка 11 років тому писала про ті події з убивстом людини Лозінським й їздила до Голованівська - Богдан Буткевич ні краплі не здивований. 

Для тамтешніх мешканців отой мужик, якого вбив Лозінський - він не ніс жодної користі. Ну вбили, що поробиш, пан у нас крутий. А от Лозінський - дуже важливий, бо - годівник і пан. Понад те, навіть поки він сидів у тюрмі, його люди продовжували управляти цією місциною. А тепер пан просто повернувся. Й кріпосні були тільки й раді прислужитися. І це ж повсюдно таке - згадайте он Засух якихось чи Деркача", - обгрунтовує журналіст.

За словами Буткевича, оце і є глибинна Україна. 

Вам страшно від неї? Сорян, іншого народу у мене для вас нема", - резюмував Богдан.

Нагадаємо, журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва перелічила на своїй сторінці в фейсбук осіб, за допомогою яких відбувся  тотальний провал «Слуг народу» на виборах 25 жовтня 2020 року. Адже за даними екзит-полів й паралельних підрахунків, президентська партія "Слуга народу" значно втратила довіру у громадян. 

Як ми писали, більшість виборчих дільниць недоступні для людей з інвалідністю – Денісова. Вона розповіла, що в ході моніторингу було перевірено прилеглі до виборчих дільниць території, входи до будівель, де розміщені виборчі дільниці, та приміщення самих дільниць.

До речі, правоохоронці вилучили списки, за якими підкупила виборців партія «Єдність Олександра Омельченка», - джерело.