Політика
28 жовтня 2020
Ігор Ейдман: «Доля Путіна може вирішиться на виборах у США»
Демократи, у разі перемоги, змусять відповісти путінський режим за провокації та допомогу Трампу
news-image

Доля Путіна може зважитися на виборах, але не російських, а американських. Так вважає  соціолог Ігор Ейдман.

Якщо переможе Байден і демократи візьмуть більшість в сенаті, вони змусять путінську владу відповісти за приниження, допомогу Трампу, злом і злив своєї пошти та інші провокації", - пише Ейдман.

Соціолог впевнений, що швидше за все, буде дуже серйозне розслідування втручання Росії в американські вибори, а за його результатами жорсткі безпрецедентні санкції, що фактично видавлюють Росію з світових ринків.

Їх можна було б порівняти з санкціями, введеними після радянської окупації Афганістану, якби не одне принципове «але». СРСР був країною практично з автаркії в економіці", - зазначає Ейдман.

Також соціолог зазначає, що путінська Росія тісно інтегрована в світові ринки і залежна від них. Жорсткі санкції можуть мати катастрофічні наслідки: обвальне падіння курсу рубля в поєднанні з таким же відтоком капіталів, арешт олігархічних активів на Заході, банківська криза, дефолт державних корпорацій і банків за своїми борговими зобов'язаннями. 

Тільки такий економічний хаос здатний привести до політичних катаклізмів і краху режиму", - впевнений Ейдман.

Раніше писали, що США варто тиснути на Росію до повної відмови Кремля від агресивної зовнішньої політики – експерти

Радимо почитати: Богдан Петренко: «Доки існуватиме путінський режим, у нас будуть гинути ті, хто захищає нашу країну від нього».

Читайте також:Американські ЗМІ відмовляються працювати з Трампом через коронавірус