Політика
29 жовтня 2020
Пальчевський з прихильниками мітингує під міською адміністрацією через нечесні вибори
У ході акції Пальчевський звернувся до своїх прихильників.
news-image

Політична сила зібрала під стінами КМДА сотні прихильників, які вимагали від влади справедливого підрахунку голосів.

d223e20fbd7b5c12f46ae75b444d47ab.jpg

Протестуючі принесли задокументовані факти порушень в ході виборчого процесу. Пальчевський звернувся до правоохоронних органів з вимогою спростувати фейкову інформацію стосовно начебто наявності в нього російського громадянства.

739eecfbde4b4dd423a5b1f6684a3a86.jpg

«Я як громадянин України, якого було звинувачено в тому, що я нібито є співробітником спецслужб іноземної держави, подав відповідну заяву в СБУ на ім'я керівника, звертаюся до генпрокуратури. Ми зробимо все, що необхідно для того, щоб захистити честь і гідність не стільки мене як людини, стільки всіх людей, які вірили, вірять і будуть вірити не тільки в мене, а й у справу, яку ми робимо, – наголосив він. – Тому всі ці мерзотники, які брали участь в компанії очорнення, показуючи паспорти, придумуючи історію, що я не є громадянином – я, корінний киянин! – не є громадянином і є співробітником спецслужб, вони всі будуть відповідати».

Також присутня на акції Лариса Дегтярьова розповіла про маніпуляції, до яких вдалася влада з метою не дозволити партії подолати прохідний бар’єр до міськради та заявила, що політисила вимагатиме проведення повторних виборів.

«У нас зафіксовано щонайменше 50 фактів порушення виборчого законодавства у великій кількості дільниць. Найбільшим порушенням було зіпсування понад 20 тисяч бюлетенів. Під різними приводами бюлетені з поміткою “За” “Перемогу Пальчевського” вважали недійсними. Тому ми подаємо в суд на визнання результатів виборів недійсними. Вимагаємо перевиборів», - резюмувала кандидат в депутати від "Перемоги Пальчевського".

У ході акції Пальчевський звернувся до своїх прихильників. 

«Я не очікував такої кількості людей, які прийшли мене підтримати. Владі навіть довелося виставити групу поліціянтів перед міськрадою. Ми почали суди за результати виборів і будемо вимагати проведення перерахунку голосів», – наголосив він.

26cba6752379bf0e5a28958ae13238c9.jpg

873acb6974c62bf58a286936e39cf0cc.jpg

Нагадаємостало зле в черзі: помер член ДВК, який здавав протоколи в Одесі. Варто зазначити, у міській виборчій комісії третю добу приймають пакети протоколів голосування та бюлетені з дільничних комісій. Члени ДВК годинами чекають своєї черги у холі та коридорах адмінбудівлі.

До речі, команда Єдності проаналізувала дані щодо кількості виборців, які проголосували на місцевих виборах-2020 в Україні. Слід відзначити, що явка на цих виборах стала найнижчою за період незалежності України.

Читайте також:Кличко призначив Осипова на посаду в КМДА в обхід процедури спецперевірки, - активісти