Політика
30 жовтня 2020
Сергій Фурса: «Судді Конституційного суду ведуть себе як терористи, які взяли в заручники всю Україну»
Фурса приводить приклад що говорить загальносвітова практика.
news-image

Інвестиційний банкір та блогер Сергій Фурса вважає, що судді Конституційного Суду поводяться як терористи.

Вони взяли в заручники всю країну тому що когось із них могли залучити за корупцію. Ось так прямо і говорять. Ми знесли всю систему бо система загрожувала нам. Перепишіть так, щоб суддів не можна було залучити за корупцію і ми будемо задоволені. А якщо ні, то буде вам дефолт. Могли б попросити ще мільйон доларів і вертоліт, але, судячи з усього, він у них вже є. Як і запасний аеродром в Росії", - пише блогер на своїй сторінці в фейсбук.

Далі Фурса приводить приклад що говорить загальносвітова практика. З терористами не можна йти на переговори. Інакше в кінці тобі обов'язково підкладуть свиню. Якщо судді вважають, що вони можуть дозволити шантажувати всю країну дефолтом, то такі люди не гідні бути суддями. Все просто.

А значить настав час антитерористичної операції. У центрі Києва. Повне перезавантаження судової системи. Повна. За допомогою іноземних фахівців з боротьби з тероризмом. Щоб всіх, хто може в майбутньому вести себе як терорист, хто дозволяє ставити себе вище закону, хто ставить себе вище людей (нічого цієї черні знати, скільки у мене гектарів землі в Криму) вичистити. І це не складно. Адже вони навіть не ховають свої будинки і машини. Вони їх випинають. Як і не приховують свої рішення", - впевнений банкір.

І коли це буде зроблено, зазначає Фурса, тоді можна буде говорити про повагу до судової мантії. Зараз, на жаль, пристойні судді, які є, знаходяться в тіні корупції від своїх співтоваришів. Така ж ситуація і з співробітниками СБУ. Є чесні контррозвідники, які ризикують життям. Але імідж службі роблять «борці з економічними злочинами».

А поки не буде рішення, корупціонери продовжать тримати країну в заручниках. Не даючи Україні розвиватися. Їх це влаштовує. Це влаштовує оліграхов. Це влаштовує друзів Путіна", - підсумував банкір. 

Нагадаємо, що сьогодні відбувся протест українців біля Конституційного суду. 
Кореспондент Єдності знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію.

Радимо почитати: Найвідоміші кримінальні справи, які закриють через рішення КСУ про декларування доходів (інфографіка).

Читайте також:Гео Лерос готує нові плівки