Події
3 листопада 2020
Масштабний протест ФОПів біля Верховної Ради. Пряма трансляція
Кореспондент Єдності знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію.
news-image

Зараз в Києві відбувається масштабний протест ФОПів біля Верховної Ради. #SaveФОП відстоює своє право на працю!
ФОП їдуть із цілої України! Цього разу їх дуже багато!

Кореспондент Єдності знаходиться на місці подій та проводить пряму трансляцію.

Підприємці виступають проти закриття малого бізнесу під час карантину та проти введення касових апаратів.

Якщо працюють всі то всі, а якщо закриваються то теж всі. Ми за дотримання постулатів конституції.", - кажуть організатори акції. 

Приїхали підприємці з Закарпаття, Хмельницького, Глобино, та інших міст України.

Нагадаємо, з 1 січня 2021 року, в Україні набудуть чинності ряд законодавчо-нормативних актів про використання певними категоріями підприємців РРО. Законодавчі новації, ініційовані главою Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данилом Гетманцева, пройшли публічні обговорення і були підтримані профільними асоціаціями малого бізнесу. Вийти на мітинг людей змусила інформація про намір зацікавлених бізнес-груп провести через парламентське лобі два законопроекти №3853-1 і №3853-2.

Ці документи фактично скасовують розпочату реформу детінізації економіки, покликану встановити жорсткий державний контроль за нелегальними фінансовими оборотами великого бізнесу і відмивання мільярдів гривень від контрабанди через фіктивних платників єдиного податку.

Ми втомились приїжджати в Київ. Ми вимагаємо вирішення нашого питання, адже недовиконано доручення Разумкова. Законопроєкти № 3851 і № 3852 не розглянуті досі", - кажуть спікери.

Одноденні акції не дали результату. Нас кинули. Цього разу треба дочекатися перемоги. Ми будемо ночувати і жити під ВРУ, адже влада хоче знищити мікробізнес", - впевнені активісти.

Підприємці готові стояти до кінця

За словами активістів, саме малий бізнес генерує ВВП. 

Збережіть ФОП ів - збережіть Україну", - закликають зі сцени.

Підприємці виступають проти геноциду українського бізнесу та українського народу, вони викликають депутатів, які представляють кожен регіон, вийти і підтримати їх.

В акції протесту взяли участь Асоціація «Українські імпортери побутової електроніки», «Аптечна професійна асоціація України», Асоціація платників податків України, Українська федерація індустрії безпеки та інші.

Нагадаємо, раніше також відбувався протест підприємців в урядовому кварталі. Пряма трансляція.

Також повідомляли, що таксистів можуть обложити новими податками. Передбачений штраф за перевезення пасажирів без ліцензії.

Читайте також:Нардепка Третьякова зробила ще одну скандальну заяву