Спорт
3 листопада 2020
Російський суддя зізнався, що допоміг Усику перемогти Чісору
Юрій Копцев, який судив бій між Олександром Усиком та Дереком Чісорою, зізнався, що допоміг українському боксеру порадою.
news-image

Російський рефері Юрій Копцев, який судив бій між Олександром Усиком та Дереком Чісорою, зізнався, що допоміг українському боксеру порадою. Про це повідомляє sovsport.ru.

За словами Копцева, він розмовляв з Усиком напередодні бою та дав йому пораду.

"Я розмовляв з Усиком за два-три дні до бою. Щоб не було розмов після, я сказав Саші: "На жаль, щоб виграти бій, потрібно завдавати ударів". Розкрив йому секрет Полішинеля, який відкрився Васі Ломаченкуу в перерві між сьомим і восьмим раундами. Уточнив: "Ти мене зрозумів?" Він вислухав і посміхнувся", - розповів Копцев, який працював на поєдинку боковим арбітром та віддав перемогу Усику з рахунком 115:113.

Водночас, росіянин констатував, що Василь Ломаченко у бою за титулу абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) проти американця Теофімо Лопеса пізно почав діяти, тому й зазнав поразки.

У випадку поєдинку Ломаченка, перші сім раундів у мене Вася пролетів як французький авіатор Огюст Фаньєр над Парижем, їх виграв Лопес. Або це була тактика Василя, або він відчув небезпеку від більш важкого суперника. Восьмий, десятий і одинадцятий раунди у мене виграв Ломаченко", - сказав Копцев.

Раніше ми повідомляли, що Луческу став головним тренером київського «Динамо».

Зазначимо: українець потрапив до списку 50-ти найкращих боксерських талантів .