Політика
13 листопада 2020
Борислав Береза: «Зеленський міг не брехати з приводу того, що не буде переїзду на держдачі і міг не брехати про те, що не буде VIP-палат. Але збрехав...»
За словами політика, у нас президент України безупинно вводить громадян в оману продовжуючи брехати і не вибачається за свою брехню.
news-image

Борислав Береза український політик, громадський діяч на своїй сторінці в фейсбук нагадав історію про те, що в свій час Міністр екології та регіонального розвитку Латвії Юріс Пуце подав прем'єр-міністрові Крішянсу Каріньшу прохання про відставку.

Причиною рішення міністра стала заява депутата Ризької думи Маріса Мічеревскіса про те, що Пуце попросив його дістати пропуск на стоянку муніципального управління транспорту. Депутат представив матеріали листування в Whatsapp, які свідчать проти міністра.

Мені соромно через те, що я зробив. Я прошу вибачення у народу Латвії і у своїх товаришів по партії. Я ввів їх в оману. Не можна допустити підриву народної довіри, тим більше - в цей нелегкий час боротьби з COVID-19" , - повідомив Пуце.
Розумієте? Латвійський міністр ввів в оману громадян своєї країни і це стало для нього мотивом подати у відставку!, - запитує Береза

Політик наголошує на тому, що міністр сам визнав свою неправоту. І одразу проводить паралелі з українською владою в особі президента України: 

А у нас президент України безупинно вводить громадян в оману продовжуючи брехати і не вибачається за свою брехню. Адже він міг не брехати з приводу того, що не буде переїзду на держдачі і міг не брехати про те, що не буде VIP-палат. Але збрехав...", - підсумовує Борислав Береза.

Раніше волонтер та активіст на своїй сторінці у Фейсбук описав 46 пунктів брехні та маніпуляцій від Зеленського у виступі в Верховній Раді.

Радимо переглянути: Фільм телеканалу OAN «Українська брехня: імпічмент, гроші Байдена, масові вбивства». Вперше українською.