Суспільство
19 листопада 2020
Борислав Береза: «За те, що комусь не змогли надати кисень і місце в палаті, несуть відповідальність Зеленський і Шмигаль»
Кожен раз, коли Зеленський з'являвся в громадських місцях без маски він своїм прикладом показував, що цей захід особистої безпеки не важливий.
news-image

Після вчорашнього вечірнього веселенького "відосіка" Зеленського з Феофанії сьогодні вранці з'явилися нові дані щодо ситуації з COVID-19 в Україні. Про це пише український політик, Борислав Береза у Фейсбук.

За останню добу кількість захворілих COVID-19 зросла до 13 357 осіб, кількість померлих від коронавірусу зросла до 257 осіб. І за те, що комусь не змогли надати кисень і місце в палаті, несуть безпосередню відповідальність Зеленський і Шмигаль", - пише політик.

За словами Берези, сім місяців вони витрачали гроші зі спецфонду на дороги в ім'я піару, замість того щоб забезпечити лікарні всім необхідним, закупити тести для масового тестування і провести інформаційну компанію по необхідності дотримання всіх заходів безпеки.

Кожен раз, коли Зеленський з'являвся в громадських місцях без маски він своїм прикладом показував, що цей захід особистої безпеки не важливий. Так, люди і самі були раді не носити маски, не часто користуватися САНІТАЙЗЕР і не дотримуватися соціальної дистанції. Але і заслуга Зеленського в цьому є. Чим більше "фоточок" без маски, тим більше його вина", - додав Береза.

Сидячи в спецпалаті Феофанії, в оточенні лікарів і з надмірним запасом кисню можна і "відосікі" знімати і посміхатися. 

А про те, що в лікарнях системно не вистачає кисню можна і промовчати. Правда ж, Володимир Олександрович? Тоді продовжуйте витрачати гроші на асфальт, продовжуйте закутати не киснем для лікарень, а покращувати зв'язок і інтернет в президентському літаку за 32,4 млн грн. Адже для кожного українця так важливо, щоб Володимир Зеленський міг стрім свої відосікі з літака або дивитися новинки російського кіно. І не важливо, що за ці гроші можна було врятувати чиїсь життя. Адже, як відомо, для президента і його оточення головним є принцип "Яка різниця?". І вони від нього не відступають. Навіть якщо на кону реальні життя українців", - обурюється політик.

В Україні почалося медичне «сортування» хворих на COVID-19, – лікар

Раніше повідомляли, що у світі все ще є країни без коронавірусу, де вони?

Радимо почитати: Олег Гороховський: «Після Відня мені абсолютно очевидно - в Україні перехворіють всі».