Суспільство
24 листопада 2020
Антін Мухарський: «Дякую росіянам, що став українцем»
Мухарський впевнений, що Майдан перед усім був антиросійською революцією, що нарешті дозволила нам переломити свою приреченість жити в орбіті «русскаго міра».
news-image

Єдине, що може дійсно правдиво протистояти росіянам – свідомий, жорстокий, виважений та послідовний український націоналізм. Про це пише Антін Мухарський, український митець, письменник, шоумен.

ФБ спитав: що у вас на думці? І я оце зненацька подумав: українцем я став саме завдяки росіянам. Наглі, хамовиті, брехливі, понтовиті вони знімалися разом зі мною в серіалах, крутилися десь поруч на «Інтері». Я спостерігав за їхніми вульгарними самками на відпочинках, за їхніми опухлими, збуханими рилами в літаках. Манірних і пихатих їх завжди було повно у сучасному мистецтві. Нині я бачу їх галасливих, скандальних понтовитих і тисячу раз брехливих в різних шоу на медведчуківських каналах", - розповів шоумен.

Антін Мухарський переконаний, що він став українцем саме тому, що не хоче бути схожим на росіян. 

І це єдине за що я їм хочу подякувати у річницю Майдану!!! Бо Майдан перед усім був АНТИРОСІЙСЬКОЮ революцією, що нарешті дозволила нам переломити свою приреченість жити в орбіті «русскаго міра». Останні 7 років головною темою на всіх росТБ була і лишається Україна. І це прекрасно!!! Бо це ми, нарешті, вибравшись із свого рабського, радянськооо стану занурюємо їх всіх від Брєста до Пєтропавловска-Камчатскаго в наш УКРАЇНСЬКИЙ СВІТ!", - додав український митець.

На думку Мухарського, росіяни - люті націонал-"хвашисти" на глибинно народному та державному рівнях.

Єдине що може їм дійсно правдиво протистояти – свідомий, жорстокий, виважений та послідовний український націоналізм. Бажано буржуазний! Бо російська ідентичність тяжіє до соціалізму як і малоросійська, доречі. В той час як українець – це суто буржуазний конструкт!!! Всім гарного дня))) СЛАВА УКРАЇНІ!!!", - на патріотичній ноті завершив свій допис Мухарський.

 

 

Нагадаємо, сьогодні багато хто говорить, що Майдан неможливий, люди не вийдуть. А хто тоді в 2013 році думав, що почнеться такого масштабу революція??? Про це запитала волонтерка та громадська діячка Наталія Юсупова. Вона згадує, що перший час, взагалі мало народу виходило.

До речі, бізнесмен та екс-депутат Олексій Давиденко на своїй сторінці у фейсбук поділився ситуаціями з життя, які ще раз підтверджують той факт, що є різниця в тому, щоб  мінімізувати або не платити податки.

Радимо почитати ексклюзивне інтерв’ю з експертом з політики та місцевого розвитку Олександром Солонтаєм.

Читайте також:Володимир Ар'єв: «Цей комуністичний функціонер Кравчук досі шкодить Україні»