Політика
30 листопада 2020
Уляна Супрун: «Іноді, слухаючи чи читаючи заяви наших топпосадовців, вам здаватиметься, що вас мають за ідіотів — не сумнівайтесь, так скоріш за все і є»
Уляна Супрун впевнена, що ситуація, на жаль, ставатиме лише гіршою.
news-image

Уляна Супрун на своїй сторінці у фейсбук зазначила, що коли під час пандемії сферою охорони здоров’я керують неспроможні люди — це велика загроза. Коли ж ці неспроможні ще й наглі, брехливі та тупі — це катастрофа, зазначила експосадовиця.
 

Вчора прочитала чергову нісенітницю від діючого міністра охорони здоров’я. Відчуваю відповідальність за те, щоб пояснити йому кілька речей:

А) Те, що він і його друзі регіонали називають “реформою Супрун” — не було ні ним, ні кимось до нього скасоване. Абсолютно бездарно імплементовано на рівні спеціалізованої допомоги — так. Знівельовано на рівні первинної медичної допомоги — так. Але зупинено — ні.

Б) Трансформація системи охорони здоров’я, яку ми запровадили, базується на британській моделі. Совок в костюмі її не обирав. Як і не обирав жодну іншу, бо навряд чи розуміє відмінності, чи більше того має якесь бачення, крім набору популістичних гасел. Але хтось написав йому про британську модель і зробив правильно, бо це правильний варіант для України.

В) Не розумію, як людина, яка досі не налагодила систему тестування і відстеження контактів на належному рівні, може щось мямлити про “колапс при 3-х тисячах випадків”.

Це, напевно, новий мем, бо старі про “50 тисяч лікарів втратять роботу” і “ми чемпіони у боротьбі з COVID-19” уже не працюють", - зазначає ексглава МОЗ.


Уляна Супрун впевнена, що ситуація, на жаль, ставатиме лише гіршою. Відповідно, заяви міністра будуть ставати ще безглуздішими, а полювання на відьом — ще актуальнішим.
Сьогодні в Україні "здоровий глузд" оголошено в розшук. Тож якщо іноді, слухаючи чи читаючи заяви наших топпосадовців, вам здаватиметься, що вас мають за ідіотів — не сумнівайтесь, так скоріш за все і є.", - підсумовує екскерівниця МОЗ.

Нагадаємо, сьогодні 9 946 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19 зафіксовано в Україні.

Також повідомляли про автомарш «Майдан - Феофанія». Українці їдуть до Зеленського. Пряма трансляція.

Читайте також:За минулу добу в Україні виявили 16 218 випадків COVID-19