Суспільство
1 грудня 2020
Зеленський запропонував писати слово «незалежність» із великої літери
Слово "незалежність" варто писати з великої літери. На знак безмежної поваги до всіх, хто століттями за неї боровся, і як символ того, як багато вона для нас означає.
news-image

Президент України Володимир Зеленський запропонував писати слово "незалежність" із великої літери. Про це він написав у себе в Telegram-каналі 1 грудня.

Нагадаємо, Україна сьогодні святкує 29-ту річницю з дня проведення всеукраїнського референдуму про незалежність 1 грудня 1991 року.

"Хоч це і не передбачено правилами правопису, але я гадаю, що слово "незалежність" варто писати з великої літери. На знак безмежної поваги до всіх, хто століттями за неї боровся, і як символ того, як багато вона для нас означає", – заявив Зеленський.

До речі, Уляна Супрун на своїй сторінці у фейсбук зазначила, що коли під час пандемії сферою охорони здоров’я керують неспроможні люди — це велика загроза. Коли ж ці неспроможні ще й наглі, брехливі та тупі — це катастрофа, зазначила експосадовиця.

Також ми писали, що Борислав Береза український політик, громадський діяч на своїй сторінці в фейсбук нагадав історію про те, що в свій час Міністр екології та регіонального розвитку Латвії Юріс Пуце подав прем'єр-міністрові Крішянсу Каріньшу прохання про відставку.

Раніше волонтер та активіст на своїй сторінці у Фейсбук описав 46 пунктів брехні та маніпуляцій від Зеленського у виступі в Верховній Раді.

Читайте також:Ігор Ейдман: «Путін - провінційний бос мафії, але цей бос давно втратив адекватність і марить світовим пануванням»