Події
1 грудня 2020
Одружений нардеп Семінський листувався з коханкою під час засідання Верховної Ради
Коханка працює в компанії, записаній на його дружину, і числиться помічником нардепа
news-image

Народний депутат від партії «Слуга народу» Олег Семінський листувався з коханкою під час засідання Верховної Ради. Дівчину звуть Катерина Демченко, хоча в телефоні нардепа вона підписана як «Черк Нат Сівер». 

Катерина Демченко в своєму акаунті в Facebook вказала, що працює в «Тойота Центр Чернiгiв Сiвер-Авто». Компанія з такою ж назвою вказана в декларації нардепа Семінського - «автомобiльного компанiя Сiвер-Авто» належить його дружині Бушай Тетяні. Також Демченко є в списку помічників нардепа Семінського.

Мур мур, цілувати тебе хочу, як минулого разу», - пише Семінський. «Мммм, закрила очі, згадуючи. Хочу тебе », - отримує відповідь від якоїсь« Черк Нат Сівер ».

Потім цей же контакт телефонує нардепу в WhatsApp. Він скидає і передзвонює. Висвічується номер. За цим номером в Telegram знаходить контакт Катерини Демченко - фото у неї в Facebook, в Telegram і в телефоні нардепа під ім'ям «Черк Нат Сівер» збігаються.

Серед іншого абоненти називають один одного «котиками», обговорюють «вчорашнє», а також обмінюються любовними смайлами і компліментами.

В останній публікації на своїй сторінці від 10 жовтня Екатерина Демченко просить підтримки на місцевих виборах - вона балотувалася 3-м номером «Слуги народу» в 5-му окрузі Чернігова.

Примітно, що за 3,5 роки існування сторінки Демченко не проявляла політичних амбіцій. На стіні тільки фото з тусовок і відпочинку на природі. Єдиний пост з текстом опублікований 21 вересня в переддень місцевих виборів.

Відео передав TK Media журналіст Олексій Липовецький.

Свою переписку народний депутат Семінський прикривав зверненням іншого народного депутата Скороход в «Енергоатом», що і привернуло увагу журналіста.