Події
2 грудня 2020
Посольство США в Києві заблокували автівками. Пряма трансляція
Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.
news-image

Посольство США в Києві заблокували автівками. 

Мітингуючі розгортають прапори Автоєвросили. В анонсі акції вказано, що люди виступають проти нардепа та голови комітету податкової, митної та фінансової політики у Верховній Раді України Данила Гетманцева . 

Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.

В організаторів акції є запитання до США щодо нацбезпеки України . Через дії чиновиника Гетманцева зараз збурюються протести. Вони звертають увагу до посольства та українських силовиків, щоб запобігти масовим заворушенням, які переростуть у хаос та масові безпорядки. 

Поліцейських небагато охороняють посольство. В анонсі зазанчено що акція буде тривалою. 

Як ствердують спікери, Гетманцев з мамою є засновниками відомої туристичної фірми і ця компанія має тісне співробітництво з керівником авіакомпаній, які були в 2017 році спіймані на контрабанді компонетів до протитанкових комплексів. Ця авіакомпанія організовувала рейси, які перевозили смертоносні грузи. Даній авіакомпанії пів мільйона доларів позики давала мати Гетманцева. 

Активісти просять представництво США доєднатися до вирішення цієї проблеми. 

Активісти передали звернення до посольства США та Ізраїлю. На їхню думку, робота Гетманцева - це потенційна загроза яка є в Україні.

Нагадаємо, вчора Фопи взяли під контроль Верховну Раду. Пряма трансляція. Підприємці як і раніше виступають проти введення касових апаратів.

Раніше повідомляли, що громадські активісти вийшли на протест через корупцію в Мінрегіонрозвитку та ДАБІ.

Читайте також:Підприємці вимагають право на працю. Перекрито урядовий квартал. Пряма трансляція