Україна
3 грудня 2020
Українські шахісти здобули «бронзу» на міжнародному онлайн-чемпіонаті
У матчі за "бронзу" українська команда двічі перемогла збірну Польщі-3 з рахунком 2,5:1,5 і 3:1.
news-image
Збірна України з шахів посіла третє місце на першій онлайн Олімпіаді для людей з обмеженими можливостями здоров'я. Про це повідомляє Федерація шахів України на її офіційній сторінці у Фейсбуці.
 
«Збірна України-3 посіла третє місце на першій онлайн Олімпіаді для людей з обмеженими можливостями здоров'я (1st FIDE Online Olympiad for People with disabilities)», - йдеться у повідомленні.


У матчі за "бронзу" українська команда двічі перемогла збірну Польщі-3 з рахунком 2,5:1,5 і 3:1.

За збірну України-3 виступали: Ігор Ярмонов, Вадим Бондарець, Микола Муха, Катерина і Олександр Совєтови, Вячеслав Анікєєв, Борис Бірюлін і Світлана Соломна.

В турнірі грали три наші збірні, призове місце виборола лише збірна України-3.

Нагадаємо, з 16 січня 2021 року мова обслуговування споживачів – українська. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь.

Радимо почитати про наркокультуру у дитячому середовищі, або що співають українські дітлахи. Батьки здебільшого й гадки не мають, про що співають і підтанцьовують їхні дітки.

Як стало відомо, у Канаді створюють онлайн-енциклопедію старовинних українських пісень. Сторінки сайту матимуть вигляд артколажів з інтерактивною мапою різних етнічних регіонів України, зокрема Крим, представлених десятьма пісенними жанрами кожен.

Читайте також:Тренер «Шахтаря» назвав складові перемоги над «Реалом»