Події
8 грудня 2020
Мітинг партії «За Життя» проти «зовнішнього управління». Пряма трансляція
Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.
news-image

 Сьогодні активісти та політична партія "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ" вимагають від Кабміну припинити зовнішнє втручання у внутішні справи України.

Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.

Сцени немає. Просто зібралось багато людей з плакатами.

Спікер навів приклад як змінилися тарифи на газ та електроенергію після втручання МВФ.

На заході також присутній нардеп Вадим Рабінович.

Землю ми відстоювали, але МВФ хоче заполучити нашу землю. Ринок землі для тих хто може її купити, не для простих людей. Також зменшилась кількість медичних закладів як наслідок реформ які вимагає МВФ. Також пенсійний вік збільшили саме на вимогу МВФ", - каже активіст.

МВФ - геть! Ми не раби! -скандують активісти.

Ми виступаємо, щоб економіка була сильною, щоб ніхто не робив так, як роблять це зараз. Наша влада не приймає самостійних рішень. Вони приймаються в Посольстві США. Всі міністри під ковпаком МВФ", - кажуть спікери.

Спікер стверджує, що на сьогоднішній день всі українці винні по 3000 доларів валютному фонду. Кожен українець винен,  навіть неповнолітній. Тому активісти почали розкидати фальшиві долари.  Такий перфоманс влаштували присутні.

Люди вимагають не брати більше кредитів у міжнародних партнерів.

Поліції сьогодні дужде мало. Акція проходить мирно. 

Багато присутніх розповіли нашому кореспонденту, що владу теперішню потрібно терміново змінювати. Діти нардепів їздять на дорогих автомобілях, а народ бідує, скаржаться люди. Вони хочуть працювати і просто нормально жити, а роботи немає, зарплати мізерні, за які виживають, а не живуть. 

Що це за слуги, які знущаються зі свого народу, де посадки?", - запитують активісти

Зазначимо, що казначейство працює в режимі картотеки. У новітній історії України в середині листопада такого не було вже як мінімум років десять.

Також повідомляли про сутички та заворушення в Києві. #SaveФОП перекрили урядовий квартал. Пряма трансляція.

 

Читайте також:Навесні найбільше постраждали економіки тих країн, де влада запроваджувала жорсткий формат локдауну – Андрій Блінов