Події
10 грудня 2020
Націоналісти пікетують ГПУ. Пряма трансляція
Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.
news-image

Сьогодні в Києві націоналісти пікетують ГПУ. 

Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.

Націоналісти збираються на сьогоднішній пікет.  Петро Корчинський розповів присутнім мету сьогоднішнього мітингу. Він зазначає, що Офіс Генпрокурора видає захисників України Росії, а саме бійців Кавказького супротиву, які зараз воюють за Україну.  Він закликав працівників генпрокуратури саботувати накази керівництва і розпочинати страйк, що покращить їхню карму. Активісти звинувачують Генпрокуратуру України в коллаборації з окупантами. 

Справа Майдану не завершена. Наших біців віддають країні-агресору. Це дуже голосний тривожний дзвіночок до українського суспільства", - кажуть спікери.

Це тільки початок. Завтра тут можуть стояти тисячі. Час цьому поставити крапку", - кажуть активісти

Слава Україні! Героям Слава!- скандують присутні

Євген Карась зазначив, що коли система встромляє ножа в спину тим, хто воював за територіальну цілісність України - це зрада! Саме добровольці є основною небезпекою для системи, адже ними дуже тяжко керувати, тому їх переслідують усіма способами. 

Активісти наголошують, що сьогодні акція мирна, але це тільки початок. Адже видача бійців північнокавказького супротиву Росії - це зарада. Вони наголошують, що після цього почнуть переслідувати добровольців, що вже розпочато на прикладі Дугарь та Кузьменко. Прокуратура це доводить на кожному суді.

Припиніть видавати наших побратимів Росії! - закликають активісти.

Цікаво почитати: Волонтер та доброволець про першу зустріч з президентом Зеленським наживо.

Також повідомляли про те, що тисячі ветеранів з різних підрозділів, представники Національного Корпусу й багатьох громадських об'єднань брали участь у ході, фінальною точкою якої було посольство Росії.

Читайте також:На Донбасі загинув командир батальйону «Луганськ-1»