Політика
23 грудня 2020
Гео Лерос розповів про чергові кадрові призначення через «ліфт Єрмаків»
Політик у відео озвучив роль братів Єрмаків у призначенні Романа Лещенка.
news-image

У своєму черговому відео Гео Лерос розповідає, як міністра аграрної політики призначали через "ліфт братів Єрмаків". 

Я знав, що під Романа Лещенка створять ціле міністерство, готуючи його в міністри, - стверджує Лерос.

За словами політика, у жовтні 2019 року Зеленський призначив  Лещенка уповноваженим президента по землі. Також Лерос у відео додав запис, як Лещенко влаштовує Олександру Луцькому, який очолював Держземагенство з 2015 по 2018 рік, аудієнцію у Зеленського.

Луцький претендував на посаду очільника Геокадастру. Але для цього треба виграти конкурс, тому Денис Єрмак за винагороду бере цю задачу на себе. Є багато підтверджень, що Луцький платив Єрмаку за посаду", - констатує нардеп.

Згодом Лещенко транзитом через посаду очільника Геокадастру став міністром, при тому, що колишній роботодавець Лещенка, іноземний інвестор, судиться із ним за пограбування.

Як розповів цей інвестор, Роман Лещенко без його згоди перерахував велику суму коштів з його компанії на свою, що, можливо, і було згодом використано на фінансування його політичної партії "Слуга народу", - додав Гео Лерос.

Деталі та подробиці - дивіться у відео:

 

Нагадаємо, раніше нардеп Гео Лерос оприлюднив чергове відео, у якому розповів, як команда його колишнього колеги по фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка замінувала Олександрівську лікарню в Києві.

До речі, як стверджує Андрій Тетерук, "сьогодні Україна не правова держава, а «понятійна». Український військовий переконаний, що правосуддя в Україні померло.

Також стало відомо, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

 

Читайте також:Справу розкрито. Я знаю всіх, хто намагався мене вбити, - Олексій Навальний