Iнтерв’ю
28 грудня 2020
«Ватність виліковна»: хто погрожував вбити Луганського «новачком» | Андрій Луганський
Блогер Андрій Луганський розповів про те, який Петро Порошенко поза камерами, які незручності приносить популярність в Україні та як його родину погрожували вбити "новачком".
news-image

На youtube каналі Єдність відбулася прем'єра  ексклюзивного інтерв'ю із блогером Андрієм Луганським у форматі програми "Ти/Ви" з Сергієм Савінцевим.

Андрій Луганський - топовий блогер України, так він сам себе представляв у 2019 році. У 2020 році Андрій зняв свою кандидатуру у рейтингу ТОП-100 блогерів України. 

Блогер - це людина, яка сама веде свій канал, тобто, займається блогерством, а там були політики, міністри, депутати, які не мають жодного відношення до блогерства. Я запитував у організаторів: якщо ми додамо дві людини, це будуть уже політичні вибори, адже найпопулярніший блогер - Володимир Зеленський, у якого мільйони підписників. Але чи сам він блогер? Така сама ситуація із Порошенком", - пояснив свою позицію Луганський.

Окрім того, Андрій вважає, що такі конкурси часто є нечесними та із штучно накрученими голосами. Навіть самі організатори відмовлялися надати інформацію про статистику цього конкурсу у відрізок часу, який вказував наш гість. 

Згадав Андрій про своє найбільш значуще відео, це розмова з морпіхом із Росії, який воював на Донбасі. Це майже двогодинне відео, яке сильно вражає. 

Росіяни мені мало цікаві, вони мені були байдужі і до війни на Донбасі, я говорю з українцями. Моя задача - показати українцям, як виглядає справжній "руський мір", як виглядають росіяни, їх Росія в цілому, аргументація, чому вони такі агресивні, оцей "імперський шовінізм"", - наголошує блогер.

Наприклад, сьогодні в Україні мінімальна зарплата в доларах більша, ніж в Росії.  От про це потрібно людям говорити, стверджує Андрій Луганський.

Ватність виліковна, це складана хвороба, але вилікувати від ватності можна", - так розповідає блогер про своїх підписників з Росії, які змінили власні погляди.

Також Луганський зауважив, що згідно рейтингів, в Україні зменшується кількість людей, які підтримують партію ОПЗЖ, тобто тих, які вважають, що з Росією нам потрібно "жити дружно". Звичайно, не так швидко, як би нам хотілося, але тенденція позитивна. 

Розповів блогер і про своє бачення виборів президента України.

У нас відбулися демократичні вибори, народ обрав, кого хотів, навіть якщо цей досвід буде негативний. Надіюся, що українці уже вдруге не оберуть популіста, а майбутня влада буде технократичною, оберуть президентом людину, яка буде, для прикладу, економістом. Тому набагато важливіше, аби вибори проходили чесно і демократично", - аргументував блогер.

На запитання чи вистачає часу у Андрія Луганського на свою родину, блогер відповів, що ні, та назвав це проблемою усіх політиків.

Так, я боюся що колись мені діти скажуть, що у них потім не буде часу для мене. Загалом, моє приватне життя і стосунки з дружиною - це моя сфера, куди я нікого не впускаю", - пояснив блогер.

Згадав Андрій і про погрози вбити його та сім'ю "новачком" до того, як цим був отруєний Навальний. 

Я в тренді, погрози мені приходять кожного дня. Коли зустрічаються два блогери, то зазвичай діляться скріншотами, які саме кожен з них отримував погрози. Це страшно, чесно кажучи", - говорить блогер.

0:00 - intro

1:54 – чому зняв свою кандидатуру з голосування за ТОП-блогерів України

6:31 – чи доцільно з росіянами говорити мовою аргументів

8:30 – прибиральниця в Україні отримує більше, ніж прибиральниця в Росії

11:17 – "ватність виліковна"

12:40 – відмінність між українцями і росіянами

15:05 – чи зменшується кількість українців, які вважають росіян братами?

19:53 – чи може при Зеленському закінчитись війна?

27:05 – чому Гіркін плакав у Слов'янську

30:09 – чому приєднався до команди "Європейської Солідарності"

31:00 – який Порошенко поза камерами

41:05 – про трансформацію БПП в ЄС

42:12 – які незручності приносить популярність

46:15 – скільки і звідки заробляє Луганський

50:57 – чи вистачає часу на родину

53:05 – "мене та мою родину погрожували вбити "новачком"

55:15 – про протести поблизу будинку Порошенка в Козині

1:01:47 – рубрика "голос фейсбуку", запитання від підписників

1:07:08 – про Тік-Ток

1:08:48 – про те, як 2 години робив селфі з підписниками

Детально про це та багато іншого цікавого ви дізнаєтеся з ексклюзивного інтерв'ю в програмі "Ти/Ви" Сергія Савінцева з Андрієм Луганським.

 

Нагадаємо, раніше нардеп Гео Лерос оприлюднив чергове відео, у якому розповів, як команда його колишнього колеги по фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка замінувала Олександрівську лікарню в Києві.

До речі, як стверджує Андрій Тетерук, "сьогодні Україна не правова держава, а «понятійна». Український військовий переконаний, що правосуддя в Україні померло.

Також стало відомо, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.