Події
31 грудня 2020
Коли ворог не може нас перемогти у відкритому бою, він йде оманливими маневрами, - Дмитро Ярош
Українська нація зродилась тоді, коли перша крапля червоної української крові впала на чорну українську землю.
news-image

Дмитро Ярош, український громадсько-політичний діяч, колишній лідер організації «Правий сектор» у Фейсбук написав власні думки щодо того, для чого взагалі потрібна Українська Держава.

Для того, щоб Українська Нація, (тобто «мертві, живі та ненароджені» українці), не зникла, а мала своє місце в Божому замислі, Життєписі Людства, служила Добру, протистояла злу, робила простих українців щасливими, доки вони живуть на цьому грішному світі... В принципі — все просто: Національна українська спільнота, по волі Божій, має Право мати свою суверенну Державу, як й інші народи, країни, держави, імперії не мають нав’язувати свою волю. Право Українців мати свою Державу, як і в інших народів, беззаперечне", - пише Ярош.

За словами Дмитра, українська нація зродилась тоді, коли перша крапля червоної української крові впала на чорну українську землю.

І відразу після того, почалася боротьба за виживання та державне самоствердження нашого народу. Цьому процесу націогенезу вже тисячі років... І тому, наше Українське повстання проти бажання Московської імперії, черговий раз, підпорядкувати собі нашу Націю і Державу, що вибухнуло у 2013-14 роках, а потім Війна за нашу Українську Незалежність, що триває досі — це все відвічна боротьба за Українську Самостійну Соборну Державу, за право Українців бути господарями своєї долі на своїй землі... Мабуть, саме тому, коли Ворог не може нас перемогти у відкритому бою, він йде оманливими маневрами і приводить до влади в Україні тих, хто Державу не може і не хоче захистити, а ще й бажає її нещадно пограбувати, а до того ж, максимально зменшити кількість українців на нашій землі", - пояснює громадсько-політичний діяч.
Звичайно ж, щоб забезпечити цей життєвий простір для інтересів інших народів, держав, імперій... Саме тому, ми в Україні, маючи Державу, маємо в ній неукраїнську по духу владу, яка прикриваючись святим синьо-жовтим прапором та тризубом, обслуговує інтереси інших народів", - обурюється Ярош.

Саме тому, переконаний Дмитро Ярош, ті, що при владі знищують українську економіку та «середній клас».

Послідовно підривають національну безпеку і оборону; добивають систему охорони здоров’я; витирають ноги об українську науку та освіту тощо... (Врешті, імітація боротьби з пандемією коронавірусу — це теж спосіб впливу на чисельність нас, українців, в Україні... Ви ж, брати і сестри, вже чули, що вакцинація наших співгромадян розпочнеться аж наприкінці зими? У той час, коли весь цивілізований світ вже розпочав цей процес. І це, тільки один яскравий приклад Війни проти нас, українців.) Ось така ситуація склалась в Україні наприкінці 2020-го... Але, все так не буде! Бачимо загрози — гуртуймося та протидіймо... Наша сила — у нас самих! Наша сила — в нашому народі! Слава Україні!", - написав колишній лідер організації «Правий сектор». 

Нагадаємо, з 16 січня 2021 року обслуговувати споживачів мають лише українською. Лише на прохання клієнта його персональне обслуговування може здійснюватися іншою мовою.

До речі, радимо прочитати ексклюзивне інтерв'ю із Володимиром В'ятровичем, у якому він розповів, що «антимовні пропозиції депутата «Слуги народу» Максима Бужанського - це повернення до політики русифікації України».

Раніше ми писали, що за словами Лариси Ніцой, "мова - це порозуміння. І жодна економіка не допоможе, якщо країна не вивчить мову". Письменниця запевняє, що мова - дуже важливий фактор порозуміння особливо в Україні.

Читайте також:Як лікар, мрію, щоб настав той час, коли вже не потрібно буде нікого переконувати на захист вакцинації, - Віктор Ляшко