Київ
2 січня 2021
День народження Степана Бандери! Смолоскипна хода в Києві. Пряма трансляція
Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.
news-image

1 січня у Києві біля університету ім.Тараса Шевченка відбулася смолоскипна хода, приурочена до дня народження степана Бандери. Цого року відзначається 112 років від дня його народження. 

Кореспондент Єдності проводить пряму трансляцію цієї події.

Представники патріотичних громадських організацій, звичайні небайдужі люди зібралися біля пам'ятника Т.Г. Шевченка. Даний марш вже традиційно відбувається кожного року 1 січня. Звідси розпочинається марш.

 Люди починають створювати колони, простягають банери.

Кореспондент поспілкувалась з людьми, які прийшли на марш і запитала їх, чому вирішили прийняти участь у даному заході.

Чоловік зазначив, що приймає активну участь у смолоскипній ходу уже 8 років. На запитання, чи щось хороше відбулося в Україні за останній рік, чоловік відповів - ні.
Інші чоловіки відзначили, що приймають участь у смолоскипній ході приуроченій до дня народження Степана Бандери з 1993 року. Також чоловіки підкреслили, що Бандера є символом українського спротиву.

Колона вирушила до Майдану Незалежності.

Захід виглядає дуже ефектно за рахунок великої кількості смолоскипів. Активісти скандують: "Степанові Бандері Слава!". Учасники маршу під час ходи виконують патріотичні пісні. Можна відзначити, що людей зібралась досить велика кількість.

Учасники маршу також привітали ФОПів, які відстоюють на Майдані Незалежності свої права.

Дійшовши до Майдану Незалежності, активісти організували невелике віче, де було озвучено основні бажання українського народу. Було сказано, що тільки за рахунок націоналістичних ідей зможе існувати українська держава. Також активісти зазначили, що попереду в українського народу ще багато роботи - це виховання гідного покоління, яке не втратить національного патріотичного духу і буде й надалі захищати та оберігати цілісну українську державу.

Віче завершили "Молитвою українського націоналіста".

Як ми писали раніше, Як лікар, мрію, щоб настав той час, коли вже не потрібно буде нікого переконувати на захист вакцинації, - Віктор Ляшко