Події
6 січня 2021
Поліцейські виявили тіла двох підлітків у річці біля Дніпра, один з яких, імовірно, син Корбана(фото, відео)
Вчора ввечері поліцейські виявили баггі та тіла двох підлітків у річці Мокра Сура, що на Дніпропетровщині.
news-image

Неподалік від Дніпра 16-річні хлопець із дівчиною каталися на баггі і впали в річку: підлітки потонули, адже не змогли вибратися.

У Національній поліції повідомили, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження. Встановлюються всі обставини цієї трагічної події.

Вчора ввечері поліцейські виявили баггі та тіла двох підлітків у річці Мокра Сура. Проводиться розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Призначені експертизи для встановлення всіх обставин трагедії.", - йдеться у повідомленні Нацполіції.

За інформацією із соцмереж, загиблий - син відомого бізнесмена й політика Геннадія Корбана, Лев Корбан.

Про загибель сина Корбана написали у телеграм-каналі "Карточный Офис" 5 січня. Співчуття вже висловили колишній нардеп від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук та депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський.

Корбан
Ймовірні фото з місця загибелі 16-річного Лева Корбана (офіційного підтвердження інформації наразі немає) опублікували у виданні Dетектів-Info.

Корбан

Корбан

Зауважимо, "Днепр Оперативный" з посиланням на джерела писав, що 5 січня неподалік Дніпра 16-річні хлопець та дівчина каталися на квадроциклі й упали в річку Мокра Сура.

Поліцію викликала матір дівчини після довгої відсутності дітей.

Можливо, діти хотіли заїхати на місток, але не впоралися з керуванням і вилетіли в річку. Ріка на тому місці й неглибока, але вони були міцно пристебнутими ременями безпеки та не змогли відчепити їх під водою.

 

Раніше повідомляли, що кіберполіція вилучила понад 2,5 тис. літрів антисептику і понад 35 тис. масок з початку карантину.

Зазначимо, Радуцький вважає, що пачка сигарет має коштувати 200 гривень і це допоможе фінансуванню НСЗУ.