Світ
11 січня 2021
У Великій Британії чоловік освідчився жінці за допомогою робота, який доставляє людям продукти під час локдауну
Пара сподівається, що робот Starship доставить їм обручки і до вівтаря.
news-image
Розробник мобільних застосунків з Великої Британії Бен Хоган освідчився жінці за допомогою робота Starship, який доставляє людям замовлення з магазинів під час карантину.

Про це пише BBC.

Зазвичай робот компанії Starship Technologies доставляє продукти людям на самоізоляції у місті Мілтон-Кінз, що на південному сході Великої Британії.

Однак дівчині розробника Шеррі так подобаються ці роботи, що чоловік попросив компанію надіслати одного з обручкою на Святвечір до міста Кемпстон, де пара проживає.

Хоч я і ґік, насправді це Шеррі одержима цими роботами», ㅡ розповів розробник Бен Хоган.

Чоловік розповів, що не очікував, що в компанії зможуть виконати його прохання: 

У нас немає їх (роботів ㅡ ред.) тут, ми як раз за межами бар'єру. Я не знаю яку магію вони застосували, щоб змусити робота проїхати так далеко, але я дуже вдячний».

Бен та Шеррі почали зустрічатися перед першим локдауном у Великій Британії та згодом почали жити разом. Тепер дата весілля залежатиме від ситуації з епідемією коронавірусу у Великій Британії.

Пара сподівається, що робот Starship доставить їм обручки і до вівтаря. 

Що це за робот?

Британська компанія Starship Technologies, яка розробляє безпілотні роботизовані наземні транспортні засоби, запустила навесні 2020 року роботизовану службу доставки у місті Мілтон-Кінз.

Роботи Starship можуть доставляти продукти з супермаркетів та інші невеликі замовлення. Для цього їх необхідно замовити через застосунок компанії. 

Компанія працювала у містечку вже два роки до початку епідемії, однак саме правила соціального дистанціювання та карантин підняли попит на роботизовану службу доставки.

Нагадаємо, Boeing оштрафували на понад $ 2,5 млрд. Також компанію звинуватили у шахрайстві через аварії літаків 737 Mах.