Політика
11 січня 2021
Ольга Васильєва: «Двері в бокс були такі, як у моєї бабусі в селі в сараї, де вона зберігала вугілля»
Дніпрянка розповіла про жахи перебування в дитячій лікарні.
news-image

Дніпрянка Ольга Васильєва розповіла в яких умовах лікувалась з сином в місцевій лікарні від коронавірусу. 

Жінка уточнила, що сама не раз лежала в лікарнях і розуміє, що їх стан залишає бажати кращого. Але ці бокси – це найгірше, що бачила жінка в житті. 

Просто крик душі. Треба залишити цю негативну інформацію на просторах інтернету. Всередині себе тримати не можна. Так склалася ситуація, що синочок захворів ковідом. І довелося звернутися за допомогою в лікарню. Приїхали самі, без швидкої, в 6-у дитячу, що на проспекті Петровського", - пише жінка.

Васильєва зазначає, що до лікарів претензій немає. Вони виконуються свою роботу добре, в силу своїх можливостей.

В жінки є зауваження швидше до організації лікувального процесу.

Як так, що у вихідний день мало не один лікар. Він же і на приймальному покої, він же на обходах. Тому ранковий обхіду починався після обіду. І якщо вашій дитині стане гірше, то в цю хвилину до вас на допомогу ніхто не примчиться. Просто не кому", - обурюється жінка.

В розпачі мама дитини була й коли побачила бокс, в якому їм з сином потрібно було проходити курс лікування.

Тепер про умови лікарні ДЛЯ ДІТЕЙ ...... коли нас підвели до боксу ......... вже хотілося втекти. Сам бокс ........ хотілося плакати .. Двері .... в бокс .... такі були у моєї бабусі в селі в сараї, де вона зберігала вугілля.

Старе все: двері, вікна, підлога, туалетна кімната, ліжка з обвислими сітками, подушкою можна вбити, там народилось, жило, померло і розклалось не одне покоління пір'яних кліщів, матраци запісяні, закакані, забиті. Все з моменту спорудження не змінювалося.

І тут лікують наших діток. Я сама не один раз лежала в лікарні і розумію, що стан наших лікарень залишає бажати кращого, але ці бокси, найгірше, що я бачила. Ну такі ж страшні бокси ще є в 21 лікарні "на канатці".

Як не соромно міській владі за стільки років не зробити дітям нормальних умов для лікування, адже тут елементарно, дитині попу не помиєш. Як тут можна довго лікуватися, не уявляю", - обурюється жінка.

 

Васильєва склала великий список того, що потрібно взяти із собою в лікарню

 

Якщо раптом вас попало лікувати свою дитину, то потрібно взяти з собою:

1. Постільна білизна

2. Рушники

3. Ковдри

4. Подушки

5. Чашки, тарілки, ложки

6. Чайник можливо, нам пощастило, у нас в палаті був. До речі холодильника немає.

7. Велику пляшку води.

8. Вологі і сухі серветки

9. Їжу

10. Сили, терпіння і оптимізм", - порадила жінка. 

Ми ще з будинку привезли манеж, тому що в таку дитяче ліжечко садити дитину страшно. І я б ще взяла з дому матрац якщо б був) Всім здоров'я