Події
12 січня 2021
Олексій Давиденко: «Чим завинили всі інші бізнеси, які не можуть працювати у локдаун?»
Політик впевнений, що потрібно або закрити всіх, або не виносити всім в черговий раз мозок.
news-image

Про ситуацію, яка склалася у ці дні, коли діє локдаун, і чому підприємці опинилися у різних умовах, пише політик Олексій Давиденко.

У мене є питання. 1. Ви що правда вважаєте, що в торговому залі зоомагазину менше шансів Covid, ніж в магазині постільної білизни? 2. Якщо ситуація з "короною" така, що немає іншого виходу ніж вводити жорсткий локдаун по всій країні, то яка бл*** медтехніка? Які бл***  зоотовари? І головне - який бл***  громадський транспорт? Що це за такий тупорилий локдаун?

Політик впевнений, що потрібно або закрити всіх, або не виносити всім в черговий раз мозок.

Аптеки можуть працювати. Зоомагазини можуть працювати. Супермаркети можуть працювати. Лижні курорти можуть працювати. Готелі зі сніданками працюють. Громадський транспорт працює. Чим завинили всі інші бізнеси?", - додав Олексій.

Чим тоді завинили продавці з книжкових, меблевих, магазинів іграшок, ювелірних прикрас і одягу, чому вони не можуть працювати, - задається питанням політик.

У них що небезпека зараження більше ніж в черзі АТБ або Аптеці? Так у них всіх разом узятих за місяць проходить менше людей, ніж за добу в одній великій мережі супермаркетів. Ви взагалі уявляєте собі скільки аптек в нашій країні? В Україні 20 000 аптек", - обурений Давиденко.
Залишивши все це працювати, можна взагалі нікого більше не закривати? Не заборонивши по всій країні маршрутки, автобуси і метро, ​​можна було громадське харчування взагалі не закривати. Тут немає ніякої Л-логіки ?! Просто якомусь єбан*** здалося, що якщо він думає жопою - то всі навколо думають так само", - резюмував політичний діяч.

Нагадаємо, "якщо поруч людина, у якої над маскою стирчить ніс, яке вам діло до мутацій COVID-19", - Євген Комаровський. Медик впевнений, що мутація вірусу на ефективність вакцинації не вплине.

За словами лікаря Тараса Жиравецького, цей вірус як несподівано з‘явився так і несподівано зникне. Медик радить насолоджуватись тим що ми маємо тут і зараз. Ми насправді маємо дуже багато цінного поруч і тільки такі часи змушують нас оцінити те що ми не помічаємо.

До речі, Борислав Береза писав, що «ми перша країна в світі, яка без вакцинації і без жорсткого карантину перемогла COVID-19». На фоні таких цифр, Борислав Береза очікує, що локдаун з 8 по 24 січня взагалі скасують.