Війна
12 січня 2021
На Вінниччині на колінах зустрічали воїна Вікторію Слободянюк, 29-річну маму двох дітей (фото)
Жінка пішла на війну, щоб захищати Україну і прогодувати дітей, бо військовий - це теж професія.
news-image

З передової на Вінниччину знову везуть 200-ту. В Брацлавській громаді, у с.Вовчок зустрічали на колінах молоду 29-річну маму двох дітей - воїна Вікторію Слободянюк, щоб провести її у вічність.

 

Про це написала у Фейсбук журналістка Тетяна Редько.

За два тижні це вже третя смерть наших земляків на передовій! Ось такі Різд‘яні страшні подарунки принесла нам війна! Дітки Вікторії тепер ( старше - першокласник), круглі сироти. Мама пішла на війну, щоб захищати Україну і прогодувати їх... бо військовий - це теж професія! Але молоду жінку привезли в цинковій труні", - пише журналістка.
Яке перемир’я?!!! Вінниччина стільки похоронок не отримувала в найгірші дні загострень! Народе! Чого ми чекаємо!? Що це за перемир’я, коли стінка на стінку стоять дві ворожих сили? В таких випадках лише МИРОТВОРЦІ можуть зупинити цю трагедію яка затягнулась на 7 років!", - обурюється Тетяна Редько.

Нагадаємо, журналіст та політичний оглядач Денис Казанський пояснив чому не мають сенсу заклики окремих наших діячів до діалогу з "суспільством в ОРДЛО". Він написав про "буденну новину з ОРДЛО". Журналіст повідомив, що одного з найактивніших учасників так званої "російської весни" в Донецьку, громадянина РФ Романа Манекіна оголосили українським шпигуном і посадили на підвал соратники по боротьбі за "русскій мір".

До речі, радимо почитати ексклюзивне інтерв'ю з Марусею Звіробій. За її словами, зараз іде активна фаза окупації України Російською Федерацією. РФ вкладає купу грошей в ОПЗЖ. І ми власне спостерігаємо, як вони наступають.

Як стало відомо, у Росії заборонили організацію правих націоналістів, яка виступає проти війни з Україною і правління Путіна. Учасники «Нації і Свободи» здійснювали екстремістську діяльність.

Читайте також:«Ватність виліковна»: хто погрожував вбити Луганського «новачком» | Андрій Луганський